Κατ΄ επείγον Μνημόνιο με εντολή ΚΚΕ! Γιατί η βουλή δεν μπλόκαρε το αυριανό eurogroup…

diaskepsi_-proedron__article

Το ΚΚΕ απέδειξε για ακόμη μια φόρα το πόσο συστημικό κόμμα είναι και μόνιμο δεκανίκι τραπεζιτών, τοκογλύφων και καπιταλιστών.

Προ ολίγου τέθηκε σε ψηφοφορία στην διάσκεψη των Προέδρων το θέμα για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την ψήφιση του νέου αριστερού Μνημονίου. Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο με 10 ψήφους ζήτησε η Ολομέλεια να ξεκινήσει άμεσα και το Μνημόνιο να ψηφιστεί άμεσα με διαδικασία – παρωδία, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 το πρωί.

8 μέλη της διάσκεψης, συμπεριλαμβανομένου του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, ψήφισαν να ακολουθηθεί κανονική διαδικασία και να ξεκινήσει η Ολομέλεια αύριο το πρωί.

Το ξεπουλημένο ΚΚΕ που δήθεν αντιτίθεται στο Μνημόνιο με τους εκπροσώπους του Λαμπρούλη και Καραθανασόπουλο τι έκανε; Ψήφισε “Παρών”, όπως και στο δημοψήφισμα, εξυπηρετώντας για ακόμη μια φορά τα συμφέροντα των τοκογλύφων!

Αν το ΚΚΕ ψήφιζε ΟΧΙ η ψηφοφορία θα πήγαινε 10 – 10 και με την ψήφο της Προέδρου της Βουλής, η οποία θα υπερίσχυε, η διαδικασία θα ξεκινούσε αύριο το πρωί και έτσι θα μπλοκάρονταν το αυριανό Eurogroup.

Το ΚΚΕ όμως για ακόμη φορά πρόδωσε την λαϊκή βούληση και απέδειξε ότι είναι τα καλύτερα τσιράκια του συστήματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kat-epeigon-mnhmonio-me-entolh-kke-giati-h-boulh-den-mplokare-to-auriano-eu#ixzz3ili1K6O0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star