Το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι ο τζιχάντ…

Οι εκφυλισμένες ηθικά, φυλετικά και πολιτισμικά ευρωμάζες, κατάπιανε πάλι αμάσητο το χαπάκι, που τους σερβίρουν οι νεοταξίτες μηχανικοί του mind control. Η συντριπτική πλειοψηφία του ευρωπόπολου, νομίζει ότι το πρόβλημα είναι οι 10-20 γαζήδες, που έχουν την Πίστη και τη γενναιότητα να ζωστούν με πυρομαχικά και να ανατινάξουν την καταναλωτική νιρβάνα του.

Είναι σαν τους νιόπλουτους επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου, που έχει βαρέσει στα βράχια και μπάζει από παντού, αλλά αυτοί πιστεύουν ότι τους φταίνε τα ποντίκια που ροκανίζουν το σύστημα κλιματισμού. 
Ο τζιχάντ [ιερός πόλεμος] είναι ένα μόνον από τα πολλαπλά αποτελέσματα της λυσαλέας επίθεσης της Νέας Τάξεως κατά των Ευρωπαϊκών εθνών. Ίσως το πιο θεαματικό αλλά πάντως όχι το πιο ουσιαστικό…

Η φυλετική αλλοίωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού, μέσω της χειραγωγούμενης επιμειξίας του με αφροασιατικές φυλές, η εξαφάνιση όλων των συλλογικών ταυτοτήτων [ακόμα και αυτής του φύλου] η λαθρομετανάστευση και η εξ’ αυτής διαρκής υποβάθμιση της αξίας της εργασίας, η γιγαντιαία επιχείρηση λήθης της ιστορίας και η ενοχοποίηση του λευκού ανθρώπου, παραμένουν τα πραγματικά προβλήματα της Ευρώπης.

Ο τζιχάντ και η ισλαμική λαθροεισβολή, δεν είναι παρά η υπογραφή του αίματος σε ένα συμβόλαιο θανάτου που το έχουν υπογράψει χέρια, τα οποία δεν θα λερωθούν ποτέ τους με αίμα…

Αυτό είναι η αιτία και ο τζιχάντ είναι απλώς το αποτέλεσμα της 

Η λαθρομετανάστευση, ο λαθρεποικισμός και η λαθροεισβολή, έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό προτού ξεσπάσει η λεγόμενη “αραβική άνοιξη”.
Η δημιουργία του περίφημου ισλαμικού τόξου, που αρχινάει από τις δυτικές ακτές της Αφρικής και φτάνει ίσαμε την Τουρκία, καθώς και η ανασύσταση του Δ’ Χαλιφάτου, που θα δώσει τη ρεβάνς για την ήττα των Οθωμανικών ορδών μπροστά στα τείχη της Βιέννης, είναι σταθερός  στόχος του Ισλάμ, από τον καιρό που οι σουλτάνοι των οσμανλήδων έχασαν και τον θρόνο τους και την εξουσία του Χαλίφη.
Προσπάθησαν να το βάνουν μπροστά στην περίοδο του Χίτλερ αλλά η ήττα των δυνάμεων του άξονα, τους ανέτρεψε τα σχέδια. Επιστρέφουν τώρα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις δοσοληψίες τους με τα νεοταξικά κογκλάβια, που τους εξοπλίζουν για τα δικά τους συμφέροντα, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο της Πίστης των γαζήδων.

Η 11η Σεπτεμβρίου και η 13η Νοεμβρίου ανήκουν στη μακρά σειρά της διαρκούς σύγκρουσης μεταξύ Ισλάμ και Δύσης, η οποία με τη σειρά της αντικατέστησε την αρχέγονη σύγκρουση μεταξύ Ασίας και Ευρώπης.
Οι νεκροί  στους δίδυμους πύργους ή στο ρώσικο αεροσκάφος, εντάσσονται στους ατέλειωτους σωρούς θυμάτων, που αρχινάνε από τους περσικούς πολέμους και φτάνουν ίσαμε τους θεατές του θεάτρου Μπατακλάν.
Αν δεν το κατανοούν οι ημίαιμες μάζες των σύγγρονων “ευρωπαίων” είναι επειδή έχουν λησμονήσει την ιστορία τους…    Αυτό είναι το πρόβλημα και ο τζιχάντ είναι απλώς μια ακράια μορφή του

Η διαφορά μεταξύ της Ευρώπης του Μιλτιάδου και της Ευρώπης του Ολαντ, είναι ότι η τότε Ευρώπη διέθετε το ρωμαλέο σφρίγος ενός πολιτισμού που ήθελε να παραμείνει στο προσκήνιο της ιστορίας, έναντι των σημερινών ευρωμιγάδων, που υποδέχονται τους λαθροκατακτητές τους με λουλούδια και προφυλακτικά. 
Αν κάμετε μια βόλτα ίσαμε τη Μυτιλήνη θα μείνετε με το στομα ανοικτό από το χρήμα που ρεει πλέον εκεί και που οι ντόπιοι συναγωνίζονται ποιος θα το πρωτοαρπάξει. Η πλατεία Βικτωρίας και οι περιξ περιοχές γιομίζουν καθε νύχτα από “ιέρειες του αίσχους” που αναζητούν τον επιούσιον εραστή τους.
Μάζες παθητικών, λωβοτομημένων και ευνουχισμένων ευρωπαίων και των τριών φύλων, σμπρώχνονται ποιοι θα δείξουν μεγαλύτερη αλληλεγγύη στους καημένους τους πρόσφυγες κι ας έχουν πέσει οι μισθοί κάτω κι από τα 300 εβρά, εξαιτίας ακριβώς της υπερπληθώρας εισαγόμενης φτηνής και ανασφάλιστης εργασίας.

Το ζητημα λοιπόν δεν ειναι αν συνεχίζεται η αρχέγονη σύγκρουση μεταξύ Ασίας και Ευρώπης – αυτή θα συνεχίζονταν είτε δημιουργούσαν πολέμους στη Μέση Ανατολή τα γεράκια του πενταγώνου, είτε όχι. Για παράδειγμα τα ίδια γεράκια ισοπέδωσαν και τη Σερβία αλλά δεν βρέθηκε κανένας Σερβος να παει και να ανατιναχτεί σε γήπεδο μπεηζμπωλ, με 80.000 αμερικανάκια…

Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι ότι δεν υπάρχουν πια ρωμαλέοι Ευρωπαίοι, που θα αντισταθούν στις αφροασιατικές ορδές, όπως έπραξαν άλλοτε οι ιππότες της Βιέννης.   

Οι γαζήδες που ανατινάχτηκαν έξω από το σταντ ντε φρανς, θα το σκεφτόντουσαν δυο φορές αν ξέρανε ότι την επόμενη μέρα θα κλεινόντουσαν όλα τα τζαμιά και οι ομόθρησκοι τους θα τσουβαλιάζονταν σε μερικά τραίνα για να ξαναγυρίσουν εκεί από οπου ήρθαν…
Αντιθέτως, οι ιμάμηδες που φανατίζουν τις ζωντανές βόμβες, γνωρίζουν καλά πως όσα τραύματα και αν προκαλέσουν στο μαλθακό σώμα της Ευρώπης, θα βρεθούν εκατομμύρια λευκών μεταναστολάγνων, που θα αποκαλούν τα Χριστούγεννα “λευκή γιορτή” για να μην στενοχωρήσουν τους μεμέτηδες.

Αυτο δεν το βλέπουν οι Ευρωπαίοι;
Μονο τις σφαιρες των γαζηδων βλεπουν;
Αλλα αυτο ειναι το οπολο που τις πεταει. Οχι το καλασνικωφ… 

Η γελοιότητα του Ολανδρέου να “κλείσει” τα σύνορα” μπορεί να πείσει μονάχα το λούμπεν πνευματικά κοινό της αριστεράς, ότι τάχα μου η Ευρώπη “αμυνεται” απέναντι στην ανοιχτή ισλαμική επίθεση
Ποια σύνορα όμως να κλείσεις, όταν έχεις ήδη κάμει ότι περναει από το χέρι σου για να δώσεις ιθαγένεια σε εκατομμύρια αφροασιάτες ή να πατρονάρεις την Ε΄ φάλαγγα του Ισλάμ, μέσα στη ίδια σου τη χώρα.
Δύο τουλάχιστον από τους γαζήδες του μακελειού στο Παρίσι είχαν Γαλλική ιθαγένεια[!] και φυσικά το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν από τα “κλειστά σύνορα”, ενώ η Ε΄ φάλαγγα που οργάνωσε και ενίσχυσε την επιχείρηση της σφαγής, αποτελείται από εϋυπόληπτους Γάλλους πολίτες.
Τόσο χοντρή κοροϊδία, ούτε οι χασάπηδες που πάνε τα πρόβατα προς σφαγήν δεν έχουν επινοήσει…

Ποιος τζιχαντ και ποιοι καμικαζι;
Το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι οι καμικάζι του εχθρού αλλά οι προδότες που έχουν πείσει τους Ευρωπαίους ότι δεν υπάρχουν εχθροί…
   
Όταν στα σχολεία σου μαθαίνεις στα αγοράκια να φοράνε φουστίτσες και να φιλάνε στο στομα άλλα αγοράκια ή βγαίνεις και απαγορεύεις στα σχολικά κυλικεία να πουλάνε οποιοδήποτε παρασκεύασμα χοιρινού κρέατος ή χτίζεις ένα τέμενος ή μετωνομάζεις το Πάσχα σε γιορτή της άνοιξης, τότε ο τζιχάντ είναι το λιγότερο που μπορείς να περιμένεις.
Διότι ο γαζής θα σκοτώσει 100 – 200, άντε 1000 άτομα…
Ο αλληλέγγυος δάσκαλος όμως που μαθαίνει στα παιδάκια ότι το “αμύνεσθαι περί πάτρις” είναι φασιστικό ρητό, σκοτώνει μαζικά ένα ολόκληρο έθνος, μαζί με τη μνήμη των ωραίων νεκρών του.
Κι αυτό είναι το μείζον πρόβλημα της σημερνής  Ευρώπης.
Όχι το χέρι της Νέμεσις, που τιμωρεί αμείλικτα…

Αυτα τα αγορακια με τις φουστιτσες θα πολεμησουν για τη Γαλλια;
Αυτα θα τις σηκωσουν για να παρουν το ισλαμικο πεος, οχι για να παρουν το οπλο…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star