Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση τούρκων πρακτόρων στην ευρωβουλή – Λάμπρος Φουντούλης: “Shame on you! Go to Turkey!”

efodos-deb_(5)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Διοργανωτής της ανθελληνικής εκδήλωσης ήταν ο προκλητικός ρουμάνος ευρωβουλευτής Csaba Sogor (πράκτορας σκοπιανών και τούρκων) που φαίνεται στα επίμαχα πλάνα. Ο τύπος που αντιδρά υβρίζοντας σε άπταιστα ελληνικά τους ευρωβουλευτές μας (ο καθιστός) για να δεχτεί τις ανάλογες απαντήσεις και να κάτσει… κότα στ’ αυγά του, είναι τούρκος πράκτορας του DEB.

Τι δουλειά έχουν στην ίδια εκδήλωση οι έμμισθοι του τουρκικού προξενείου, ο Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία και οι Φιλανδοί Νέο-φιλελεύθεροι, ομοϊδεάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Φαινομενικά καμία, αλλά όλοι μαζί ξεπερνούν τις διαφορές τους όταν πρόκειται να υποστηρίξουν ανθελληνικά σχέδια και επιδιώξεις.

Εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω, με θέμα την “καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της τουρκικής και μακεδονικής Μειονότητας“.

Στην δε αίθουσα ήταν τοποθετημένη σε περίοπτη θέση αφίσα που απεικόνιζε τα σύμβολα της αυτοαποκαλούμενης “Τουρκικής Ένωσης Θράκης”, καθώς και χάρτης με την Θράκη ως ξεχωριστό κράτος από την Ελλάδα.

Φυσικά, οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση αυτή. Εισέβαλλαν στην αίθουσα δυναμικά και έκαναν ξεκάθαρο σε όλους τους ανθέλληνες παρευρισκόμενους πως τουρκική μειονότητα στην Θράκη δεν υπάρχει και προέτρεψαν όποιον αισθάνεται Τούρκος, να μετακομίσει στην Τουρκία του Ερντογάν.

Ας γνωρίζουν όλοι πως η Χρυσή Αυγή θα είναι μόνιμο και ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια τους.

Υ.Γ. Όπως ήταν φυσικό, κανείς άλλος Έλληνας (;) Ευρωβουλευτής δεν ενδιαφέρθηκε, παρά το γεγονός πως είχαν όλοι ειδοποιηθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efodos-eurwbouleutwn-chrushs-aughs-sthn-anthellhnikh-ekdhlwsh-tou-laikou-ko#ixzz41lvRfTL6

One reply to “Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση τούρκων πρακτόρων στην ευρωβουλή – Λάμπρος Φουντούλης: “Shame on you! Go to Turkey!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star