Απανωτές εκρήξεις στις Βρυξέλλες – Δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Απανωτές εκρήξεις στις Βρυξέλλες – Δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Από νωρίς το πρωί το κέντρο των Βρυξελλών συγκλονίζεται από απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις που εκδηλώνονται με βόμβες σε πολυσύχναστα μέρη. Ήδη ο τραγικός απολογισμός βρίσκεται επισήμως στους 17 νεκρούς και 35 τραυματίες, ενώ σίγουρα ο απολογισμός θα είναι ακόμα πιο «μαύρος».

Συγκεκριμένα έχουν ήδη σημειωθεί δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο έχει ισοπεδωθεί, ενώ πριν από λίγο σημειώθηκε και έκρηξη στo μετρό της πόλης και συγκεκριμένα στην στάση Maalbek. Έχουν, επίσης, υπάρξει ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και ατόμων που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μιλάνε αραβικά, γεγονός που φανερώνει για άλλη μία φορά το τέρας της ισλαμικής τρομοκρατίας, πίσω από τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει για άλλη μία φορά την πολιτική της παγκοσμιοποίησης που ακολουθούσε επί δεκαετίες και την οποία προσπαθεί τώρα να περιορίσει στην Ελλάδα, μετατρέποντας την χώρα σε μία νέα «Νήσο Έλλις». Η ισλαμική τρομοκρατία είναι εδώ και δυστυχώς δεν θα περάσει πολύς καιρός από το να υπάρξει και στην Ελλάδα κάποιο παρόμοιο περιστατικό με πολλά θύματα. 

Ενημέρωση: Ήδη καταφτάνουν οι πρώτες πληροφορίες από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου που κάνουν λόγο για τζιχαντιστές βομβιστές αυτοκτονίας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/islamikh-tromokratia-apanwtes-ekrhjeis-stis-brujelles-dekades-nekroi-ekaton#ixzz43cefJX3e

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star