Ηχηρή παρέμβαση υπέρ της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης για το αίσχος των «τηλεδικαστών»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα το φαινόμενο των «τηλεδικαστών», οι οποίοι σπεύδουν συχνά να προεξοφλήσουν (αν όχι να εκβιάσουν) αποφάσεις της Δικαιοσύνης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας. Την πιο καίρια τοποθέτηση έκανε αναμφισβήτητα ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς. Μεταφέρουμε σχετικά από την εφημερίδα «Δημοκρατία»:

«Διευκρινίζοντας ότι η έννοια της αντικειμενικότητας στη δημοσιογραφία είναι κάτι σχετικό, ο αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Γιώργος Χαρβαλιάς περιέγραψε ως κορυφαίο παράδειγμα μεροληπτικής δημοσιογραφικής κάλυψης την απόφαση για την παραπομπή σε δίκη των βουλευτών και δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής, ως προς την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας.

Η απόφαση, ως γνωστόν, ελήφθη με πλειοψηφία δύο προς ένα, με αφετηρία το διάτρητο πόρισμα Βουρλιώτη και την εισηγητική έκθεση Ντογιάκου, ενώ ο εισηγητής της υπόθεσης Νίκος Σαλάτας, διαφώνησε, λέγοντας ότι η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης δεν ευσταθεί, βάσει και της διεθνούς σύμβασης που ορίζει το σχετικό κακούργημα και προϋποθέτει προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

«Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ούτε οικονομικό όφελος αποδείχθηκε ούτε βαρύ οπλοστάσιο βρέθηκε», αλλά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης με ευκολία προδικάζουν την ενοχή των κατηγορουμένων, όπως τον περασμένο Ιούλιο προδίκαζαν το «ναι» στο δημοψήφισμα, είπε ο Γιώργος Χαρβαλιάς».

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τα όσα υποστήριξε ο Χαρβαλιάς; Αν εξαιρέσει κανείς τους γνωστούς μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού συστημικούς φαιδρούς δημοσιογράφους, οι οποίοι εξυπηρετούν τόσο τα συμφέροντα των αφεντικών τους, όσο και του εγχώριου και ξένου πολιτικού κατεστημένου, στους υπόλοιπους Έλληνες έχει γίνει ολοφάνερη η διάπραξη της σκευωρίας που σκηνοθετήθηκε σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στην ίδια εκδήλωση συμμετείχε με παρέμβαση της η πρώην βουλευτής Λαρίσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Δέσποινα Σβερώνη, η οποία στηλίτευσε την στάση των ΜΜΕ απέναντι στο Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Ελλάδας. Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και περισσότερο θα γίνεται αναφορά για την απαράδεκτη, ανέντιμη και παράνομη στόχευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο, μόνο και μόνο επειδή η ραγδαία άνοδος της εκείνη την περίοδο ανησύχησε σφόδρα όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις του ανθελληνικού καθεστώτος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hchhrh-parembash-uper-ths-chrushs-aughs-sthn-ekdhlwsh-tou-dikhgorikou-sullo#ixzz43cPDFqA4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star