Αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση Ψυχάρη – Ντογιάκου

Αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση Ψυχάρη - Ντογιάκου

Τι δουλειά έχει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών με έναν υπόδικο; 

Η εφημερίδα “Αυγή” φιλοξενεί ένα ιδιαίτερο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις… κοινές ανησυχίες Ντογιάκου – Ψυχάρη και την μυστική συνάντησή τους, το οποίο παραθέτουμε:

Στοιχειώδεις κανόνες… συνωμοτικότητας φαίνεται πως παραβίασαν οι τρεις άνδρες του δημόσιου βίου που συναντήθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Πρώτα απ΄όλα δεν συναντιέσαι σε σπίτι που βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο. Δεύτερον, δεν συναντιέσαι σε σπίτι που βρίσκεται απέναντι από παρκάκι, το οποίο δίνει απεριόριστη δυνατότητα να κρυφτούν εκείνοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από εκεί ή και να φωτογραφήσουν τη συνάντηση. Τρίτον, δεν αφήνεις απέξω από το σπίτι «φουσκωτούς» δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο στόχο.

Εκτός αν δεν είχαν πρόβλημα να δημοσιοποιήσουν τη συνάντηση τους οι κ. Σταύρος Ψυχάρης και Ισίδωρος Ντογιάκος – γιατί αυτούς αφορά το σαββατιάτικο ραντεβού – και τούτο παρά τις εκκρεμότητες που έχει εσχάτως με την ελληνική Δικαιοσύνη ο άλλοτε κραταιός του ελληνικού Τύπου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (επί Ανδρέα Παπανδρέου) Βασίλη Σαραντίτη, στην οδό Αριάδνης, στη Φιλοθέη. Και οι τρεις θα είχαν πολλά να πουν, χωρίς αμφιβολία. Άλλωστε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών και ο εκδότης – καναλάρχης βρέθηκαν από την ίδια πλευρά του λόφου στην πρόσφατη κόντρα Παπαγγελόπουλου – Τσατάνη στην υπόθεση Βγενόπουλου, τον οποίο επίσης υπερασπίστηκε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Επιπλέον οι κ. Ντογιάκος και Ψυχάρης μάλλον συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες για την πορεία του τόπου.

Και ο οικοδεσπότης πώς «δένει» με τους άλλους δύο; Με τον γνωστό και ως… «παναθηναϊκάκια» εισαγγελέα από τη διακονία προς τη Θέμιδα, από διαφορετικές θέσεις βέβαια, αφού ο πρώην υπουργός διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών. Ο οποίος, όμως, αφού άσκησε τη δικηγορία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, τώρα βρίσκεται σε θέση κατηγορούμενου (για απάτες κ.ά.) μετά από μήνυση του ίδιου του παιδιού του, Γιάννη Σαραντίτη.

Η γνωριμία του Βασίλη Σαραντίτη με τον Στ. Ψυχάρη ξεκινά από πολύ παλαιότερα, καθώς και οι δύο διατηρούν εξοχικές κατοικίες στη αποκαλούμενη «ελληνική Ριβιέρα» στην Ερμιόνη, γνωστή επίσης για τις δεκάδες off shore που βρίσκονταν εκεί. Και κάπου εδώ βρίσκεται ένας άλλος δεσμός του εκδότη με τον πολιτικό – δικηγόρο.

Σύμφωνα με όσα έχει γράψει το «Κουτί της Πανδώρας», 26 στρέμματα στο Πόρτο Χέλι πέρασαν από τα χέρια της οικογένειας Περατικού σε μια off shore  με την επωνυμία «Brionte», που ανήκει στον Στ. Ψυχάρη και η οποία έχει δηλώσει ως έδρα της οικογένειας Περατικού την οδό Αναγνωστοπούλου αρ. 9, με τηλέφωνο 2103670400. «Πρόκειται για στοιχεία που αντιστοιχούν στα δικηγορικά γραφεία της εταιρίας Σαραντίτης» γράφει η ίδια ιστοσελίδα, παρότι οι εκπρόσωποι της εν λόγω δικηγορικής εταιρίας δηλώνουν πως δεν θυμούνται να έχουν σχέση με την off shore. Πολλές συμπτώσεις, ε;  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-h-mustikh-sunanthsh-psucharh-ntogiakou#ixzz472ko24UE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star