ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μεγάλη ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια – Φωτορεπορτάζ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μεγάλη ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια - Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρέθηκαν σε διόδια και λιμάνια και διέδωσαν τον λόγο του Λαϊκού Συνδέσμου σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς, μοιράζοντας χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος “Χρυσή Αυγή” όπως και ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές μας προτάσεις.

Η αποδοχή από τον κόσμο είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους το σύστημα πολεμάει την Χρυσή Αυγή. Παρά την συνωμοσία σιωπής και την αισχρή προπαγάνδα των ανθελληνικών ΜΜΕ, δεν θα σταματήσουμε τον τίμιο και ενάρετο Αγώνα μας μέχρι να αφυπνίσουμε την Εθνική συνείδηση όλων των Ελλήνων.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ – (Συνεχής ενημέρωση)  

Την Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στα Καραβάκια Περάματος με μαζική συμμετοχή συναγωνιστών που πυκνώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα). Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στον δρόμο σε άμεση επαφή με τους πολίτες, κι αν κρίνουμε από την αποδοχή τους απέναντι στους Έλληνες εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή έχει τρομερές τάσεις ανόδου.

Την στιγμή που η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ φέρνει ύπουλα νέα αιματηρά μέτρα με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας και του Λαού μας, ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σωπαίνουν, οι Έλληνες εθνικιστές ως η μόνη γνήσια πατριωτική έκφραση του τόπου σπάει την σιωπή πραγματοποιώντας ενημερωτικές δράσεις και αφυπνίζοντας συνειδήσεις.

Κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, στο αντισυνταγματικό τόξο, στους μεγαλοκαλανάρχες και στους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συνεχίσει να μάχεται για την λευτεριά της Πατρίδας μας και τα δικαιώματα των Ελλήνων μέχρι την τελική Νίκη.  

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης, παρουσία στελεχών και βουλευτών του Κινήματος από την Θεσσαλονίκη και τους όμορους νομούς. Για δύο περίπου ώρες διανεμήθηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι, με ενθουσιασμό και θέρμη συνεχάρησαν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως μοναδική δύναμη αντίστασης ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια και την ανθελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Διόδια Ελευσίνας

Διόδια Αφιδνών 

Η Τ.Ο. Κομοτηνής σε συνεργασία με την Τ.Ο. Ξάνθης βρέθηκαν στα διόδια του Ιάσμου με σκοπό να ενημερώσουν όλους τους Θρακιώτες αλλά και τους υπόλοιπους διερχόμενους οδηγούς για τις θέσεις του Κινήματός μας. Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες μοίρασαν χιλιάδες αντίτυπα της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή και απεριόριστο έντυπο υλικό. Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν να είναι ευπρόσδεκτοι σε όλες τις εξορμήσεις τους  αποκομίζοντας αγάπη και δύναμη. Τις άγιες τούτες μέρες, όλοι οι Συναγωνιστές, δίνοντας όρκο πίστης στον Αρχηγό μας και στον δίκαιο αγώνα μας, υποσχόμαστε ότι θα προχωρούμε πάντα εμπρός έως ότου αφυπνιστεί όλος ο Ελληνικός λαός. Θα αντισταθούμε και δεν θα λυγίσουμε όσο και αν μας πολεμούν. Η Νίκη είναι δική μας και ολόκληρου του Έθνους!

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, κλιμάκια συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις Πάτρας, Βάρδας και του πυρήνα Κάτω Αχαΐας, μοίρασαν έντυπο υλικό του Κινήματος μας σε διερχόμενα αυτοκίνητα σε κομβικό σημείο της  Αχαΐας.

Διόδια Πολύμυλου Κοζάνης

Απέναντι στην πολεμική τακτική και την ραδιοτηλεοπτική φίμωσή μας, από ένα παράνομο σύστημα ,που δίνει τα ρέστα του για να υποβαθμίσει και να δυσφημίσει το Εθνικιστικό Κίνημα. Στεκόμαστε δυνατοί και αντιστεκόμαστε με μόνο όπλο, την αλήθεια τον λόγο και την συνέπεια στο πρόγραμμά μας. Κόντρα στο κατεστημένο ,συναγωνιστές από τα Ιωάννινα βρέθηκαν στα διόδια Μετσόβου σήμερα το μεσημέρι για περισσότερο από δυόμιση ώρες, μοιράζοντας φυλλάδια σε χιλιάδες διερχόμενους οδηγού-ταξιδιώτες , διεξάγοντας έτσι μια ευρεία κλίμακα «διαφώτισης» των πολιτών για τις θέσεις μας.


Μέλη της Τ.Ο. Ευβοίας και του Πυρήνα Λιβαδειάς πραγματοποίησαν πολύωρη ενημερωτική δράση στα διόδια της Θήβας, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Η συνωμοσία σιωπής των καθεστωτικών ΜΜΕ σπάει στον δρόμο από τους Χρυσαυγίτες!

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης Σπάρτης βρέθηκε στην είσοδο της πόλης και πραγματοποίησε ενημερωτική δράση.

Κόμβος Ναυπάκτου – Γέφυρα Αντιρίου

Την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου τις απογευματινές ώρες οι Εθνικιστές έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον σταθμό διοδίων της Μουσθένης επί της Εγνατίας οδού, στην Καβάλα. Το αγωνιστικό παρών έδωσαν δύο Τοπικές Οργανώσεις από την Ανατολική Μακεδονία, η Τ.Ο. Καβάλας και η Τ.Ο. Δράμας, που για περίπου για δύο ώρες μοίρασαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Η διέλευση του βουλευτή Α’ Πειραιώς, συναγωνιστή Γ. Λαγού, ερχόμενος από την ακριτική Θράκη όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση στα Πομακοχώρια, έφερε τον ενθουσιασμό στους Συναγωνιστές που με αμείωτη ένταση δίνουν τον αγώνα τους για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Η αποδοχή των οδηγών, στην παρουσία των παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια, υπήρξε ενθουσιώδης και πολλές φορές τα κορναρίσματα και επιδοκιμασίες ήταν ξεκάθαρα σημάδια της συμπαράστασης τους στον καθαρό και τίμιο Αγώνα μας. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις πολίτες από τα διερχόμενα οχήματα σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες με τους Συναγωνιστές εκφράζοντας ακόμη πιο έντονα την συμπαράσταση τους στον αγώνα των Εθνικιστών.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Πιερίας βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στα διόδια της Λεπτοκαρυάς και πραγματοποίησε διανομή ενημερωτικού υλικού και εφημερίδων του Κινήματος. Από την πρώτη στιγμή τα μέλη της Χρυσής Αυγής ένιωσαν την αποδοχή και την συμπάθεια της μεγάλης μερίδας των οδηγών και ταξιδιωτών που εκφράστηκαν με κορναρίσματα, επευφημίες και παροτρύνσεις για συνέχιση του αγώνα. Ο κόσμος έδειξε την εμπιστοσύνη του στο δύσκολο έργο της Χρυσής Αυγής να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εδώ συνεργάτες τους.

Διανομή έντυπου υλικού στα διόδια Σπαθοβουνίου από την Τ.Ο. Αργολίδας και την Τ.Ο. Μεγάρων

Δυναμικό παρόν με αθρόα προσέλευση Ελλήνων Εθνικιστών έδωσε η Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μαζί με τους αγωνιστικούς Πυρήνες από όλο τον Νομό Λάρισας την Μεγάλη Πέμπτη στα Διόδια Μακρυχωρίου Λάρισας όπου διενεμήθη Εθνικιστικό Υλικό. Η συνεχής παρουσία και αταλάντευτη στάση της Χρυσής Αυγής στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού έχει ως αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη συστράτευση των Ελλήνων και Ελληνίδων στις τάξεις της και αυτό είναι εμφανές από την τεράστια απήχηση και αποδοχή των ενημερωτικών δράσεων της.

Ο κόσμος αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποδεικνύεται από τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της χώρας από το σύνολο των προδοτικών κομμάτων και την Εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση της “πρώτης φοράς” Αριστεράς. Όταν η ψοφοδεξιά μοιράζει αξιώματα και η προδοτική αριστερά ξεπουλάει ότι απέμεινε απ την πατρίδα μας, εμείς ορθώνουμε Εθνικιστικό τοίχος. Αλήτες του ανθελληνικού τόξου αυτή η γη δεν σας ανήκει, δεν είναι περιουσία σας. Η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-se-olh-thn-ellada-megalh-enhmerwtikh-drash-se-diodia-kai-limani#ixzz47JbPvzvF

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star