Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εξέθεσε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το εθνοκτόνο μνημονιακό νομοσχέδιο του ασφαλιστικού – φορολογικού που διαλύει κάθε παραγωγικό κλάδο της χώρας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο επεισόδιο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον βουλευτή Β΄ Πειραιώς Γιάννη Λαγό και την πρωτοφανή απόφαση του προεδρείου, σημειώνοντας πως από ότι φαίνεται ο κώδικας δεοντολογίας βουλευτών ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Χρυσή Αυγή!

Εν συνεχεία προέτρεψε τους ιθύνοντες στις εκπαιδευτικές επισκέψεις που διοργανώνουν για τους μαθητές στην Βουλή και δη στην αίθουσα “Ελευθερίου Βενιζέλου”, να τους μοιράζουν και το ιδιώνυμο του Ελ. Βενιζέλου για τους κομμουνιστές.

Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσια συνέχεια του Μνημονίου. Η κυβέρνηση γίνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας τους διορισμούς και την κομματοκρατία και υιοθετώντας την “πράσινη” εκλογική πελατεία.

Αναφορικά με την συζήτηση για το χρέος τόνισε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου χρέους. Η επιμήκυνση που διαφημίζει ο πρωθυπουργός δεν είναι ούτε κούρεμα, ούτε οικονομική επιτυχία.

Εν συνεχεία τόνισε πως όλοι οι πρωθυπουργοί της χώρας βγαίνουν από τα “ισχυρά κλαμπς”, είτε από το “αμερικάνικο κολλέγιο” είτε από την ΚΝΕ.

Επανέλαβε πως στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή επιλέγει Ελλάδα και ότι οι Έλληνες Εθνικιστές εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους θα αντισταθούν στην εθνοκτόνα πολιτική των Μνημονίων.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είχε μια ιστορική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Βουλής, Βούτση σχετικά με την έδρα του ΚΚΕ Εσωτερικού και την χρηματοδοτική του δύναμη, η οποία ήταν η Ρουμανία του Τσαουσέσκου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ochi-sto-aristero-mnhmonio-en-onomati-tou-ellhnikou-eth#ixzz489m0dhIe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star