Από Γ. Γ. της ΚΝ€, σύμβουλος του Κυριάκου ο Θεοδωρικάκος…

theodorikakos_gpo_aftodioikisi

Την… παράδοση της κατάληψης επίκαιρων θέσεων μέσα στο σύστημα, από πρώην κνίτες, συνεχίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ιδιοκτήτης της εταίρας δημοσκοπήσεων GPO. Ο οποίος, δεν ήταν απλά και μόνον πρώην κνίτης, αλλά αρχικνίτης (Γ.Γ. του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ), εν συνεχεία υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη.

THEODORIKAKOS-SHMITHS
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

Αυτή την εποχή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Olympia.gr, ο παλιός αρχικνίτης «είναι ο στενός συνεργάτης και πολιτικός μέντορας του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «έχει αναλάβει να φέρει τους Σημιτικούς και τους Ποταμίσιους στη ΝΔ του Μητσοτάκη».

Να τον χαίρονται τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της ψοφοδεξιάς νουδούλας (σκάσε Μπουμπούκο!), που –για μια ακόμα φορά- πιπιλάνε την καραμέλα «όλοι μαζί να διώξουμε την αριστερά από την εξουσία και μετά… βλέπουμε»!

Ρε ουστ!

(ΥΓ) 1: Ευχόμεθα στον πρώην αρχικνίτη Θεοδωρικάκο, μια ημέρα να γίνει και… πρωθυπουργάρα! Και γιατί όχι; Εδώ έγινε ο mister Tsipras, που ήτανε σκέτος κνίτης, να μη γίνει ετούτος που ήτανε και κοτζάμ Γενικός Γραμματέας;

(ΥΓ) 2: Μπορεί να γίνει… εναλλακτικά και αρχιτραπεζίτης, στη θέση του επίσης πρώην κνίτη και γιού του Γραμματέα του ΕΑΜ Φθιώτιδας, Στουρνάρα!

(ΥΓ) 3: Όπως και να’ χει το πράμα, οφείλουμε να το… παραδεχθούμε: όποιος ξεκινάει από την ΚΝΕ, μπορεί να φτάσει παντού! Εκτός από… πλανητάρχης – ακόμα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star