Μέτρησε η… προϋπηρεσία: Στα χέρια της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας πάει το Κατοχικό Ταμείο Ξεπουλήματος της χώρας

Μέτρησε η... προϋπηρεσία: Στα χέρια της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας πάει το Κατοχικό Ταμείο Ξεπουλήματος της χώρας

Θυμάστε που ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας για τη Νέα Δημοκρατία είχε πει ότι υπάρχει «αθέατος και ανεπίσημος τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση», σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι «αν δείτε τα πρόσωπα, τα οποία παίζουν τον ρόλο στην εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών και στη διατύπωση ενός λόγου, ο οποίος υποκαθιστά τα ψεύδη των προηγουμένων ετών και του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, θα δείτε τi εννοώ»;

Ομολογουμένως ξεκάθαρος ο Βενιζέλος, μόνο που πέρα από την υπερψήφιση των μνημονίων από την ψευτοδεξιά εννοεί και κάτι… άλλο, λιγότερο προφανές. Αυτό που λέει ο Βενιζέλος είναι ότι άνθρωποι της ψευτοδεξιάς βρίσκονται εντός του κρατικού μηχανισμού και φροντίζουν να εφαρμόζεται στην… εντέλεια το μνημόνιο που «καταγγέλλει» ο Μητσοτάκης και αργότερα θα εφαρμόσει. Προφανώς τα γαλάζια παιδιά κάνουν εξάσκηση στα μνημόνια.

Ας δούμε, τώρα, τα νέα αποκαλυπτήρια του «τρίτου εταίρου» από την στήλη «Βηματοδότης» της γνωστής… γάτας των Ιμαλαΐων:

«Ενα από τα ονόματα που ακούγονται (σ.σ. για την προεδρεία του κατοχικού ταμείου ξεπουλήματος της χώρας) είναι αυτό του Αριστομένη (Αρη) Συγγρού. Τον θυμάστε; Από το Invest Greece; Από τις υψηλόβαθμες διευθυντικές θέσεις της Siemens; Από την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων; Από τη ΜΚΟ Διεθνής Διαφάνεια; Από την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας; Από τη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας; Από τα οικονομικά προγράμματα που κατήρτισε σε Ουγγαρία, Αραβικά Εμιράτα και Ρουμανία; Ποιος μπορεί να τον ξεχάσει άραγε αφού, όπως μου έλεγε με χιούμορ ένας από τους πρώην συνεργάτες του, «τα πήγε τόσο καλά στις προηγούμενες δραστηριότητές του που θέλουν τώρα να τον τοποθετήσουν και σε τέτοια νευραλγική θέση». Προσωπικά δεν πίστεψα όταν έμαθα ότι ο εν λόγω κύριος (ο οποίος διετέλεσε και μέλος της ΟΝΝΕΔ και πρόεδρος του Φιλελεύθερου Φόρουμ) θα ανελάμβανε τέτοια ισχυρή θέση. Αλλά, όπως επίσης έμαθα, τον προωθεί ο Γ. Σταθάκης. Ε, κάτι περισσότερο θα γνωρίζει ο υπουργός.»

Διευθυντής στη Siemens και μέλος της ΟΝΝΕΔ. Δηλαδή ό,τι πρέπει για «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη. Συμμετείχε και στο μεγάλο «πάρτι» των Olympic Games, άρα άνθρωπος του καθεστώτος και της ψευτοδεξιάς, τον οποίο προωθεί ο Σταθάκης. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που οι νεοδημοκράτες σιωπούν στις προσπάθειες της συγκυβέρνησης να αθωώσει τον Σταθάκη για το κακούργημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/metrhse-h…-prophresia-sta-cheria-ths-pseutodejias-neas-dhmokratias-paei-t#ixzz49hlPEVDm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star