Ερντογάν ο “πορθητής”: Ψεύτικα τείχη και απειλές πολέμου από τον σουλτάνο – Εόρτασαν την σφαγή των Ελλήνων οι τούρκοι

Ερντογάν ο “πορθητής”: Ψεύτικα τείχη και απειλές πολέμου από τον σουλτάνο - Εόρτασαν την σφαγή των Ελλήνων οι τούρκοι

Την ώρα που το επίσημο ελλαδικό προτεκτοράτο διοργανώνει φιέστες «ελληνοτουρκικής φιλίας» και έχει ξεχάσει παντελώς τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλεως, οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» στην άλλη πλευρά του Αιγαίου γιορτάζουν την σφαγή των Ελλήνων.

Με την συμμετοχή τάγματος του τουρκικού στρατού υπό την επωνυμία «Τάγμα Κατάκτησης», ο Ερντογάν και η κουστωδία του γιόρτασαν την Άλωση της Πόλεως με ένα υπερθέαμα, που είχε ακόμα και ψεύτικα τείχη για να γκρεμίσει ο «σουλτάνος».

Βεβαίως στην όλη υπόθεση δεν είναι να κατηγορεί κανείς τον Ερντογάν ή να κάνει λόγο για το πόσο «κίτς» ήταν το όλο θέαμα, όπως είπαν οι εγχώριες ιστοσελίδες. Ο Ερντογάν, όπως και σύσσωμος ο λαός του, κάνουν εμφανείς τις επεκτατικές τους βλέψεις, ασχέτως αν αυτό γίνεται με μία ομολογουμένως ιδιάζουσα αισθητική.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Ερντογάν είναι σαφές, σταθερό και όποιος το αγνοεί είναι αν μη τι άλλο ανόητος, στην καλύτερη, ή προδότης, στην χειρότερη. Από την μία πλευρά το ελλαδικό προτεκτοράτο, πλην Χρυσής Αυγής, ξεχνάει την Άλωση της Πόλεως και από την άλλη οι τούρκοι εμφανώς δίνουν υπόσχεση στους εαυτούς τους να γίνουν, μια μέρα, και πάλι «Οθωμανική Αυτοκρατορία» εις βάρος μας.

Μάλιστα, για να μην μείνει καμία αμφιβολία, ο Ερντογάν είπε:«σας χαιρετώ όλους σας, έναν προς έναν, όλα τα αδέλφια μας από το Σεράγεβο ως το Μπακού. Από το Τουρκεστάν και την Κριμαία, όπως ήταν η παλιά γεωγραφία του έθνους μας. Χαιρετίζω τη Δαμασκό, τη Βαγδάτη, το Κάιρο, την Τρίπολη και όλες τις μεγάλες μας πόλεις. Υποκλινόμαστε μόνο ενώπιον του Αλλάχ».

Ας πάνε μετά από αυτό οι χαχόλοι του πολιτικού κατεστημένου να στήσουν κανά γλέντι “ελληνοτουρκικής φιλίας”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erntogan-o-porthhths-pseutika-teichh-kai-apeiles-polemou-apo-ton-soultano-e#ixzz4A8yfO6Tc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star