Ραγδαία άνοδος για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Alco: Αδιαμφισβήτητη τρίτη δύναμη με ποσοστά που ξεπερνούν το 10%

Ραγδαία άνοδος για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Alco: Αδιαμφισβήτητη τρίτη δύναμη με ποσοστά που ξεπερνούν το 10%

Όταν ακόμα και η συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco σε έρευνα για το “Πρώτο Θέμα” αναγκάζεται να παραδεχτεί την ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ελληνική κοινωνία συντάσσεται ολοένα και περισσότερο με τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Τα εθνοκτόνα Μνήμονια και το χάος που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες αφυπνίζουν τους Έλληνες, οι οποίοι στηρίζουν πια μαζικά την Χρυσή Αυγή.

Στην δημοσκόπηση της συστημικής Alco λοιπόν για το “Πρώτο Θέμα” τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων:

ΝΔ 25,4%
Σύριζα 17,9%
Χρυσή Αυγή 8,1%
ΚΚΕ 6,5%
Πασόκ 4,3%
Λεβέντης 3%
Ανέλ 2,5%
Ποτάμι 2,2%
Αναποφάσιστοι 19,6%

Το συμπέρασμα που εύκολα εξάγεται είναι ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ καταρρέει, με τον Πάνο Καμμένο να χρειάζεται ένα θαύμα για να ξαναμπεί στην Βουλή. Το ΚΚΕ, το Πασόκ και ο γραφικός Λεβέντης υπολείπονται κατά πολύ από την αδιαμφισβήτητα τρίτη Χρυσή Αυγή.

Ο δε Λεβέντης που ονειρεύεται τρίτη θέση και οικουμενική, όσο εκτίθεται στα κανάλια της διαπλοκής, τόσο ξεγυμνώνεται. Τέλος, ο μπομπολικός Θεοδωράκης ρίχνει αυλαία στο μιντιακό κόμμα του και η μόνη διέξοδος σωτηρίας είναι το… επικρατείας της ΝΔ!

Η Χρυσή Αυγή καταγράφει μέσα σε δύο μήνες από την τελευταία έρευνα άνοδο της τάξης 0,7% και αγγίζει το 8,1% το οποίο με την κατάλληλη αναγωγή ξεπερνά το 10%.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ξημερώνει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ragdaia-anodos-gia-thn-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-ths-alco-adiamfisbhthth#ixzz4AdEhz8CN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star