Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες του ΣΕΒ και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Χωρίς τίτλο.jpg

Ανέκαθεν και παραδοσιακά η ελληνική πλουτοκρατία ήταν ξενόδουλη επιβεβαιώνοντας την ρήση ότι «το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα». Έτσι λοιπόν από την εποχή των τουρκοπροσκυνημένων κοτζαμπάσηδων φτάσαμε στην εποχή των ξενοκρατούμενων μνημονιακών βιομηχάνων.

Στην εποχή των Μνημονίων και της ανέχειας για τον ελληνικό Λαό, ο  Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων κάλεσε το μεγάλο αφεντικό, τον Πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ, να μιλήσει και να δώσει τις κατευθύνσεις του στη Συνέλευση του Συνδέσμου. Στα παραλειπόμενα της ελεύσεως Γιούνκερ στον ΣΕΒ είδαμε περιχαρείς Αριστερούς κυβερνητικούς αξιωματούχους, να διαγκωνίζονται για μια φωτογραφία μαζί του. Μέχρι και ο γνωστός Ηλίας Ψινάκης φωτογραφήθηκε με τον ανεκδιήγητο Γιούνκερ. Δεν επιβεβαιώνεται αν τον αποκάλεσε και «Μωρή κουλή». Το ίδιο έπραξαν και οι βιομήχανοι. Εξάλλου τι έχουν να χάσουν αφού το Μνημόνιο είναι ευκαιρία για πολλούς απ’ αυτούς; Το χρήμα στην καπιταλιστική κοινωνία δεν αποτελεί υγιές προϊόν, παράγωγο εργασίας. Το χρήμα γεννάει χρήμα. Στα Μνημόνια οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Οι βιομήχανοι χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε συλλήβδην όλους τους Βιομηχάνους γιατί στις τάξεις αυτών υπάρχουν και ευσυνείδητοι Έλληνες, μαζί με την Κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση ακολουθούν πιστά και εθελόδουλα τις προσταγές της ΕΕ και των τοκογλύφων των Βρυξελλών.

Το ελληνικό προτεκτοράτο δίνει κάθε δικαίωμα σε απίθανους τύπους μη εκλεγμένους από τον Λαό, όπως ο μέθυσος Γιούνκερ να μας περιπαίζει και να προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου «Όταν έρχομαι εδώ, με υποδέχονται σαν πρίγκιπα και μου αρέσει αυτό». Το ίδιο θράσος παίρνουν δικαιωματικά και οι φιλελεύθεροι διεθνιστές ανεπάγγελτοι φελλοί που γράφουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το απίθανο συνάμα και προδοτικό «Χρειαζόμαστε δέκα project σαν αυτό του Ελληνικού για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη» (Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ). Δεν χορταίνουν με τίποτα τα ντόπια αδηφάγα τέρατα του Μνημονίου, τα οποία δεν έχουν Πατρίδα και πολύ περισσότερο δεν έχουν το δικαίωμα να ξεπουλούν αυτήν την Πατρίδα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

(πηγή ) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star