7 τρόποι για να αποτρέψετε τα παιδιά σας από το να γίνουν SJWs

sjwicon1

SJW’s είναι οι Social Justice Warriors (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης) στις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια η συνομοταξία των νεαρής ηλικίας στρατευμένων χρήσιμων ηλίθιων που πολεμούν υπό την σημαία της πολιτικής ορθότητας, δίνοντας “μάχες” κυρίως μέσω των social media. Δες αναλυτικά εδώ.

Η Ελίτ και τα media δεν χάνουν καθόλου χρόνο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σου και να διαμορφώσουν τα μυαλά τους έτσι όπως θέλουν. Είναι ο ρόλος σου να τα προστατεύσεις από τον εν λόγω κίνδυνο και παρακάτω ένας μικρός κατάλογος που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

  1. Να είσαι παρών

Τόσο απλό. Να είσαι εκεί. Να τα ακούς. Εντόπισε τα πρώτα σημάδια της φιλικής SJW διάθεσης και κατέπνιξέ τα εν τη γενέσει τους. Ένα κορίτσι με απόντα πατέρα, είναι σαν ένα πλοίο χωρίς πηδάλιο, θα καταντήσει να κοιμάται με τον έναν και με τον άλλον. Ένα αγόρι με απόντα πατέρα θα στραφεί στο έγκλημα ή ακόμη χειρότερα, στο φεμινισμό.

Να τα έχεις από κοντά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Είσαι ένας βράχος, ένα παράδειγμα. Ζήσε με βάση αυτά που κηρύττεις. Υπάρχουν μόνο αυτά που μπορείς να κάνεις. Η ιδέα εδώ είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός, ανεξάρτητος νους που θα είναι περίεργος, δύσκολος να χειραγωγηθεί και έτοιμος να αμφισβητήσει τις προ-σχεδιασμένες ιδέες που ο εξωτερικός κόσμος θα έρθει να τον ταΐσει.

  1. Βρες το ιδανικό περιβάλλον

Ξεκίνα με την επιλογή του σωστού συντρόφου. Απέφυγε τις εγκληματογόνες αστικές κυψέλες. Βεβαιώσου ότι έχεις εγκρίνει την τοπική κοινότητα που θα πας, πριν πας εκεί. Μην τα αφήσεις να πάνε στο πανεπιστήμιο. Κάνε τους να μάθουν κάτι που θα τους φέρει ένα σταθερό μέλλον.

Φύγε από την Αμερική, αν ο Trump δεν την κάνει μεγάλη και πάλι. Βρες το γόνιμο έδαφος που θα επιτρέψει στα παιδιά σου να μεγαλώσουν καλά και ασφαλή. Διάλεξε μια χώρα που περιφρονεί τους SJWs και τους χλευάζει.

  1. Να είσαι άμεσος, αλλά εποικοδομητικός

Πες τους ότι η ζωή είναι άδικη, ότι η οικογένεια είναι ιερή και εξήγησέ τους τι είναι ο θάνατος, μεταξύ άλλων. Εξήγησε με σαφήνεια ποιες είναι οι έννοιες της σκληρής δουλειάς, της αξίας, της δύναμης και της ομορφιάς, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ότι η φυσική εμφάνιση και τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά ότι δεν είναι πανάκεια.

Άσχετα με το τι λένε, κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει ότι είναι αδύναμος και καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει ότι δεν είναι ελκυστική.

Πες τους ότι ένας άντρας έχει μόνο την ακεραιότητα του και τα κότσια του, ενώ μια γυναίκα έχει μόνο την εφήμερη ομορφιά της και τη σεξουαλική αγνότητα για να βασιστούν. Πες τους το όταν κάνουν λάθος και μην τους λες ότι είναι οι καλύτεροι, αν δεν είναι.

Ενώ δεν πρέπει να γελάμε με τους ανθρώπους που είναι πραγματικά άτομα με ειδικές ανάγκες, όταν σε ρωτάει «Μπαμπά, γιατί αυτή η κυρία είναι τόσο χοντρή και μυρίζει αστεία;», είναι ιερό καθήκον σου να απαντήσεις: «Επειδή είναι μόνη, δεν έχει αυτοέλεγχο και είναι τεμπέλα, γιε μου».

  1. Να έχεις εσύ τον έλεγχο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Να είσαι μια συσκευή σκαναρίσματος και να μην δέχεσαι κάθε δηλητήριο να διοχετευθεί από τον βρώμικο σωλήνα μέσα στο ιερό που είναι το σπίτι σου. Θυμήσου ότι ο δηλητηριώδης σωλήνας είναι σε πόλεμο με αυτό που είσαι.

Αν πρέπει να δουν κάτι τα παιδιά σου, να το ελέγξεις πρώτα εσύ. Ελέγξτε το εξώφυλλο του DVD, την ιστορία του, τα μηνύματά του. Ψάχνε σε ταινίες πριν από το 2000 και στο Internet. Αποφάσισε.

Δώσε τους με μια τεράστια βιβλιοθήκη. Διάβασέ τους βιβλία. Ενθάρρυνέ τα να διαβάζουν μόνα τους. Ποτέ μην σταματήσεις να αγοράζεις βιβλία. Μην αφήσεις τις συσκευές τους να έχουν Internet μέχρι το μυαλό τους να μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό. Ούτε smartphones. Καμία εξαίρεση.

Τα τηλέφωνα είναι μια χαρά. Μην έχεις σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε τα παιδιά σου. Εξήγησέ τους ότι η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Μπορεί να υπάρχει ένας υπολογιστής με Internet. Στο καθιστικό, με πρόσβαση σε αυτόη κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν είσαι εκεί. Εγκατέστησε πρόγραμμα γονικού ελέγχου.

  1. Εξύμνησέ τους τον πολιτισμό της Φυλής σου, χωρίς να τα εξαναγκάζεις

Μίλα για αυτόν. Αν είναι ενδιαφέρων, πλούσιος, συναρπαστικός και όμορφος, θα τα εντυπωσιάσει και θα τον αγαπήσουν. Θα πρέπει να είναι σαν μια όμορφη ζωγραφική στον τοίχο του σπιτιού. Πάντα εκεί, κρέμεται αθόρυβα. Ακόμη και αν απομακρυνθούμε από αυτή, κάθε μικρή λεπτομέρεια της έχει ήδη απομνημονευθεί.

Να τα πηγαίνεις στα μουσεία. Να τα βοηθάς να δημιουργήσουν μια θετική πολιτιστική ταυτότητα για τον εαυτό τους.

Διάβασέ τους τις ιστορίες των μεγάλων ηρώων του παρελθόντος και ρώτα τους τι σκέφτονται για αυτούς. Μίλησέ τους για στιγμές της παιδική σου ηλικίας και στιγμές των προγόνων σου.

  1. Κρατήστε τα μακριά από το κακό σπόρο

Ο εχθρός στο κατώφλι σου είναι τόσο επικίνδυνος όσο και οι επικυρίαρχοι που θέλουν τα σπλάχνα σου να ακολουθήσουν το κοπάδι. Γειτονόπουλα, συμμαθητές. Να έχεις το νου σου για το περιβάλλον των παιδιών σου. Πουλιά του ίδιου είδους πετάνε μαζί σαν σμήνος. Το νου σου επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γειτονικούς ενήλικες.

Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά προσελκύονται από τη φύση τους σε αυτό που είναι απαγορευμένο. Μην φωνάζεις και απαγορεύεις τα πάντα. Να είσαι λεπτός αρχικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κοροϊδία, την υποτίμηση και εάν το πρόβλημα παραμένει, χρησιμοποίησε το φόβο και την απαξίωση της καθολικής αποδοχής. Αν είναι όλοι εκφυλισμένοι δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε κι εμείς.

  1. Δώστε τους αδελφούς και αδελφές

Ένας αδελφός είναι σύμμαχος. Ένα δεύτερο μυαλό που μπορεί να φέρει την καθοδήγηση καθώς και την ασφάλεια, όταν ο πατέρας έχει φύγει.

Μια επιπλέον ρίζα σε ένα ισχυρό οικογενειακό δέντρο και μια ακόμη εστία και ένας φορέας του ονόματός σου. Εάν, δυστυχώς, δεν τα κατάφερες με το ένα παιδί, (ποτέ δεν υπάρχει ασφάλεια) θα έχεις μερικά άλλα για να σώσεις το αίμα σου από το να χαθεί μέσα στο πολιτικά ορθό εκφυλισμό.

Ρεζουμέ

Οι πατέρες άλλων εποχών μπορούσαν να βρίσκονται και μακριά, ως μια φιγούρα τύπου θεού, καθώς η οικογένεια, η θρησκεία και ο πολιτισμός ήταν με το μέρος τους για να φροντίσουν τους κληρονόμους τους. Αλλά σήμερα, το σύστημα βρίσκεται σε πόλεμο μαζί μας σε όλα τα μέτωπα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε σύμφωνα με το ρεύμα.

Είναι καθήκον σου να προσέχεις τους δικούς σου. Να μένεις δυνατός και δίκαιος. Συνέχισε. Προχώρα. Μην δειλιάζεις. Είναι τα παιδιά σου. Δεν θα σταματήσουν να σε αγαπάνε επειδή είσαι αυστηρός. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι γονείς μας πάντα μας έλεγαν «Θα με ευχαριστείς αργότερα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ 

Αναρτήθηκε από SkyWatcher στις 1:57 π.μ.

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε…

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ που μιλάει στις ψυχές όλων μας.Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια Skywatcher (μπορεί να είσαι Γαύρος και εγώ Παναθηναϊκός 🙂 ) αλλά πραγματικά το ιστολόγιο σου είναι μια όαση που μας ξεδιψά στην άνυδρη έρημο της πολιτικής ορθότητας που βιώνουμε και διασχίζουμε !Συνέχισε δυνατά!
Γιώργος ο Νότιος

10 Ιουλίου 2016 – 2:05 π.μ.colaphus είπε…

Δυστυχώς αυτά είναι ημίμετρα. Όταν το σχολείο και οι φίλοι των παιδιών σου έχουν άκρατα φιλελεύθερη ιδεολογία, θα τείνουν προς τα εκεί και το τεχνητό χάσμα μεταξύ γονέων και παιδιών θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Ερχόμενος -όπως νομίζω όλοι μας- από φιλελεύθερη ιδεολογία, σιγά-σιγά και πολύ αργά ανακαλύπτοντας την αλήθεια νομίζω πως το κλειδί είναι πως την αλήθεια πρέπει να την ανακαλύψεις μόνος σου για να συμβιβαστείς μαζί της και να καταλάβεις το πόσο σκοτεινά είναι τα πράγματα.

Οι περισσότεροι SJWs είναι ατημέλητοι, με ανασφάλειες για τον εαυτό τους, απελπισμένοι όμως για να τραβήξουν την προσοχή των άλλων και παράλληλα πολύ οκνηροί για να κοπιάσουν για να αλλάξουν προς το καλύτερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλουν να κατηγορήσουν οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον εαυτό τους για την κατάντια τους, και εφόσον οι (((επιστήμονες))) έχουν καταλήξει πως για όλα φταίει η καταπίεση της λευκής πατριαρχίας, αυτή είναι και η εύκολη δικαιολογία στην οποία καταλήγουν.

Πρώτα απ’ όλα, να είστε σωστό πρότυπο και υγείας και συμπεριφοράς. Να τρώτε σωστά, να αθλείστε και να είσαστε στα σωστά κιλά για το ύψος σας. Επίσης να μιλάτε, να συμπεριφέρεστε και να διδάσκετε για το ήθος και τις παραδοσιακές αξίες.

Ίσως τους πείτε κάποια στιγμή ότι διαβάζετε Πλάτωνα και σας αρέσει πολύ για να δώσετε μία σπίθα για ενδιαφέρον προς αυτόν. Ο Πλάτωνας είναι η καλύτερη απάντηση στα νιχιλιστικά και ματεριαλιστικά ρεμβάσματα της σύγχρονης εποχής και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα είτε να διαβάζατε τον ίδιο είτε κάποιον από τους αναλυτές της σκέψης του για να έχει έτοιμα τα εφόδια για να γελάσει στα μούτρα του μοντερνισμού και του μεταμοντερνισμού όταν προσπαθήσουν να του κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Μάθετε στα παιδιά σας το καλαίσθητο, σιγουρέψτε ότι η διατροφή τους είναι σωστή, βάλτε τα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να είστε γονείς και όχι φίλοι και θα τα πάνε καλά.

10 Ιουλίου 2016 – 9:13 π.μ.Ανώνυμος είπε…

Μεταξυ των πολλων άλλων,
“Διάβασέ τους τις ιστορίες των μεγάλων ηρώων του παρελθόντος και ρώτα τους τι σκέφτονται για αυτούς. Μίλησέ τους για στιγμές της παιδική σου ηλικίας και στιγμές των προγόνων σου.”

Γιατί να το κάνουν αυτό οι γονείς;
Δεν τους τα μαθαίνουν όλα αυτά στα επίσημα σχολειά που είναι πολυπληθέστατα διάσπαρτα και ανοικτά ανά την υφήλιο ΚΑΙ στην “ελεύθερη” Ελλάδα μας;

“Μετά από όλα αυτά υπάρχουν ακόμα δεξιοί σανοφάγοι οι οποίοι επιμένουν πως επί Τουρκοκρατίας
Υπήρχαν ΚΡΥΦΑ σχολειά”!

Βρε σανοφάγοι λαικοδεξιοί δεν θα γίνεται ποτέ ορθολογιστές να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ … να απελευθερωθούμε από τα μνημόνια που το χρέος (κατά τύχη από δικές μας απερισκεψίες και σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς ταυτόχρονα) έφερε και όχι αντίστροφα;
Βρε κρατιστές σανοφάγοι τι μας ζητούν οι τροικανο δουνουτουδες μας;

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!
Να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ τις δημόσιες υπηρεσίες που συντηρούν τους αριστερούς συνδικαλασταραδες μέσω των φόρων μας οι οποίοι εμποδίζουν τις μεταρρυθμίσεις για να μην χάσουν τα προνόμιά τους!
Μόνο ΞΕπουλώντας ρε σανοφάγοι θα ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ (ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ) από τους κεφαλικούς φόρους που μας επιβάλλουν οι κρατιστές πολιτικοί μας , παρά τα όσα αντίθετα τους συμβουλεύουν οι ορθολογιστές οικονομολόγοι των παγκόσμιων οργανισμών που τολμάτε και τους λέτε και τοκογλύφους!!!
Τοκογλύφους γιατί ρε σανοφάγοι;
Επειδή μας δανείζουν για το καλό της ύπαρξης και της συνέχειας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ μας με επιτόκια χαμηλότερα από αυτά …της αγοράς;

ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ …
Να τα ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ
ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ , ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΡΙΖΕΣ , ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ …ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!
Τόσο απλό είναι , αλλά από iq οι δεξιοί λαικιστές σανοφάγοι… ποίος το έχασε για να το βρουν αυτοί!

Υ.Γ.
Δυστηχώς οι πολυπληθείς δημόσιοι υπάλληλοι με τους αριστερούς συνδικαλιστές ηγέτες τους, είναι μεταξύ των SJW για να μην χάσουν τα προσωρινά προνόμια τους, τα οποία όμως με μαθηματική ακρίβεια θα χάσουν …αλλά θα είναι αργά για κλάματα!
Το πάλι με χρόνια με καιρούς δικά μας θάναι κρατάει …αισίως εξακόσια ολόκληρα χρόνια!
Τι είναι άλλα τόσα για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες μπροστά στον …επίγειο παράδεισο που απολαμβάνει η πολύχρωμη νομενκλατούρα της σοβιετικής μεταπολίτευσης;
Σταγόνα στον ωκεανό του κατακλυσμού του Ωγύγου….

Άσχετο άλλα ΕΠΙΚΑΙΡΟ μόνο για τους Έλληνες Χριστιανούς ορθοδόξους!

Το βέβαιο είναι πως μετά την “Αγία και μεγάλη σύνοδο” θα μας ζητήσουν να κάνουμε ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ και στις “σκοταδιστικές και αναχρονιστικές” Ελληνοχριστιανικές μας πεποιθήσεις, με συμπαραστάτες τους “άθεους” κυβερνήτες μας.
Ένα νέο 1924 είναι προ των πυλών!
Επίθεση σε όλα τα μέτωπα , το τελευταίο προπύργιο που ένωνε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πρέπει να πέσει και θα πέσει από μέσα!
Αυτά για όσους παραμένουν Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι.
Οι άθεοι δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβούνται για τίποτα, απεναντίας θα πρέπει να χαίρονται!
Επιτελούς θα κυνηγηθούν και θα εξαφανιστούν και οι εναπομείναντες “σκοταδιστές Ελληνορθόδοξοι” με την μετατροπή των υπολοίπων σε …σκληροπυρινικούς οπαδούς της παλαιάς διαθήκης!
Ως την μόνην ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ! Ο Λόγος του Χριστού μας θα κηρυχθεί σκοταδιστικός και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ, τουλάχιστον έτσι όπως τον γνωρίζουμε, οσοι τον γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε την συνέχεια του Ελληνισμού μέσω της Χριστιανικής ορθόδοξης διδασκαλίας!
Χαράς ευαγγέλια για ΟΛΟΥΣ τους “ΑΘΕΟΥΣ” κυβερνήτες μας!

“Διάλεξε μια χώρα που περιφρονεί τους SJW και τους χλευάζει.”

ΛΑΘΟΣ!
Θα μείνουμε εδώ και θα ξαναπάρουμε την Ελλάδα μας πίσω από τους κλέφτες, από αυτούς που δεν τους ανήκει.
Αυτό το χώμα είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ , αποκλειστικά δικό μας και κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει!
Όσο για χλευασμό…
Άλλα θα διαβάζουν και άλλα θα καταλαβαίνουν …οι μεταρρυθμιστές “υψηλό iqουδες” ορθολογιστές πολιτικώς ορθοί …SJW!

10 Ιουλίου 2016 – 2:03 μ.μ.Ανώνυμος είπε…

“όταν σε ρωτάει «Μπαμπά, γιατί αυτή η κυρία είναι τόσο χοντρή και μυρίζει αστεία;», είναι ιερό καθήκον σου να απαντήσεις: «Επειδή είναι μόνη, δεν έχει αυτοέλεγχο και είναι τεμπέλα, γιε μου».”

Προφανώς η Αρία φυλή δεν περιλαμβάνει παχύσαρκους, όλοι είναι με σύντροφο, έχουν αυτοέλεγχο και δεν είναι τεμπέληδες. Πω,πω κάτι καλοί Χριστιανοί!

10 Ιουλίου 2016 – 9:00 μ.μ.Ανώνυμος είπε…

Καλά όλα, αλλά αυτό τι στην ευχή:

“Πες τους ότι ένας άντρας έχει μόνο την ακεραιότητα του και τα κότσια του, ενώ μια γυναίκα έχει μόνο την εφήμερη ομορφιά της και τη σεξουαλική αγνότητα για να βασιστούν”

-Εσύ να είσαι τίμιος και γενναίος αγόρι μου και εσύ μικρή να το φυλάς. :p

10 Ιουλίου 2016 – 9:27 μ.μ.Ανώνυμος είπε…

“Πες τους ότι ένας άντρας έχει μόνο την ακεραιότητα του και τα κότσια του, ενώ μια γυναίκα έχει μόνο την εφήμερη ομορφιά της και τη σεξουαλική αγνότητα για να βασιστούν.”
Νομίζω πως ο συντάκτης του άρθρου θα μπορούσε να βάλει καλύτερες αρετές για τη γυναίκα. Το “μόνο” για την ομορφιά και την αγνότητα είναι αρκετά απόλυτο.

πηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star