“Προσφυγάκι” αφηνίασε στη Γερμανία και επιτέθηκε με ματσέτα κατά περαστικών: Μία νεκρή και δύο τραυματίες

“Προσφυγάκι” αφηνίασε στη Γερμανία και επιτέθηκε με ματσέτα κατά περαστικών: Μία νεκρή και δύο τραυματίες

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και 2 τραυματίστηκαν επειδή ένας «πρόσφυγας», από αυτούς που αγκάλιασαν εις βάρος των Λαών της Ευρώπης οι Μέρκελ, Τσίπρας, Μητσοτάκης, Καμμένος και σία αφηνίασε και πραγματοποίησε επίθεση με ματσέτα στην μικρή πόλη  Reutlingen κοντά στην Στουτγκάρδη.

Παρότι οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, ο δράστης είναι «Σύρος πρόσφυγας» που έχει αιτηθεί άσυλο, η επίθεση έγινε πλησίον καταστήματος που φιλοξενεί κατά κύριο λόγο «προσφυγάκια» και τα κίνητρα παραμένουν ασαφή.

Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αν αληθεύει η πληροφορία ότι η γυναίκα που έπεσε νεκρή ήταν έγκυος, όμως είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία επίθεση ωμής ρατσιστικής βίας και το αίμα των θυμάτων βρίσκεται πάνω στα χέρια των πολιτικών των ανοιχτών συνόρων.

Η κατάσταση ολοένα και εκτραχύνεται και πληθαίνουν οι αιματηρές επιθέσεις «προσφύγων», οι οποίοι «ευχαριστούν» τους πολιτικάντηδες που άνοιξαν τις ευρωπαϊκές πόλεις για αυτούς. Ο «αντιρατσισμός» και η πολυπολιτισμικότητα καταρρέουν κάτω από τις συνεχείς αιματηρές επιθέσεις.

Μονάχα τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης, με προμετωπίδα και οδηγό την Χρυσή Αυγή, μπορούν να αποτρέψουν την επερχόμενη καταστροφή των κοινωνίων μας από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τα αποτελέσματά της. 

Βίντεο από το Russia Today

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosfugaki-afhniase-sth-germania-kai-epitethhke-me-matseta-kata-perastikwn#ixzz4FMFwLk64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star