Δηλώσεις Φίλη για τζαμί-Εθελοτυφλούν και κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό

Σχόλιο “Ε”

Ελλειμμα αντιλήψεως και λογικής;

Αδυναμία εκτιμήσεως της πραγματικότητας;

Η μήπως κοροϊδία καταπρόσωπον του ελληνικού λαού;

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και της λογικής, Γαλλία και Βέλγιο, Παρίσι και Βρυξέλλες, έγιναν πρόσφατα τα θέατρα πολλαπλών βομβιστικών και άλλων επιθέσεων ισλαμιστών, μεταναστών π΄ρωτης αλλά και δεύτερης γενιάς, ενσωματωμένων σε χώρες που τους παρέχουν πλήρη θρησκευτική ελευθερία. 

Οσον για την αποστροφή του, πως “Καθαρές χώρες είναι μόνο οι φτωχές και όσες δεν θέλει να πάει κανείς”. Δεν θα μας ςστενοχωρούσε να μην μας “προτιμούσαν” οι προστατευόμενοι του κ. Φίλη και της συντροφίας του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΥΓΗΣ. Οσο για τους κυβερνητικούς συνεταίρους, τους “ακροδεξιούς” “πατριώτες” των ΑΝΕΛ, με το προσχηματικό ΟΧΙ τους στο τζαμί, ενεργούν για άλλη μια φορά εκ του ασφαλούς και εντελώς ανώδυνα για το αποτέλεσμα των αποφάσεων στιην λήψη των οποίων είναι συνυπεύθυνοι.

 

ImageHandler.ashx

«Αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν» ανέφερε ο κ. Νίκος Φίλης υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι η κατασκευή του τζαμιού απομακρύνει την ισλαμική τρομοκρατία από την χώρα μας.

Ο ίδιος δε επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.

Υποστηρίζοντας την διάταξη νομοσχεδίου που αφορά την κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα, ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι η Ευρώπη πρέπει να αποδεχθεί ότι «το Ισλάμ είναι έδω» για να προσθέσει «διαμαρτύρονται ορισμένοι έντονα ότι είναι πολύ οι μουσουλμάνοι και ισλαμοποιείται η χώρα μας και πως θα είναι πόλος έλξης το Τζαμί. Αν ίσχυε αυτό τότε δεν θα ήταν κανείς στην Αθήνα αλλά στην Θράκη».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως πολιτικές δυνάμεις και κοινωνία πρέπει να απαντήσουν σε τρία βασικά ερωτήματα: ποιος χρηματοδοτεί τα τζαμιά, ποιος μορφώνει τους θρησκευτικούς λειτουργούς και ποια η σχέση με το εθνικό δίκαιο.

Απευθυνόμενος δε στα κόμματα που καταψηφίζουν την διάταξη, μεταξύ των οποίων και οι ΑΝΕΛ είπε «Θέλετε «καθαρή» χώρα; Κοιτάξτε ποιες είναι οι καθαρές χώρες. Είναι μόνο οι φτωχές και όσες δεν θέλει να πάει κανείς».

Ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να σταματήσει η λειτουργία άτυπων τζαμιών που αποτελεί ντροπή για την χώρα και τους μουσουλμάνους» και πρόσθεσε «όσοι δυσπιστούν με το τέμενος ας σκεφτούν: Να λειτουργεί άτυπο τζαμί ή να υπάρχει επίσημα με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ;».

Τόνισε τέλος ότι «Το άρθρο για το ισλαμικό τέμενος είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και έχουν διακομματικό χαρακτήρα» υπενθυμίζοντας ότι ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν λάβει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς ωστόσο εως σήμερα να υλοποιηθούν.

Από την πλευρά πάντως της αντιπολίτευσης ο κ. Γιάννης Κουτσούκος (Δημ. Συμπαράταξη) επισήμανε στον υπουργό ότι «η ρύθμιση εγκρίνεται με την ψήφο της αντιπολίτευσης καθώς ο εταίρος σας καταψηφίζει».

πηγή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star