Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Για χώρο μόνιμης παραμονής των λαθρομεταναστών προορίζουν την Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι!

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Για χώρο μόνιμης παραμονής των λαθρομεταναστών προορίζουν την Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι!

Πληθαίνουν την επαύριο της κατάρρευσης της συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και τουρκίας οι πληροφορίες ότι οι «ευρωπαίοι εταίροι» σχεδιάζουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε έναν χώρο μόνιμης διαμονής των λαθρομεταναστών.

Ήδη με δηλώσεις τους οι τούρκοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι συντόμως, μέχρι τον Οκτώβριο, θα ανοίξουν και πάλι οι κρουνοί της λαθρομετανάστευσης και οι ευρωπαίοι έχουν ήδη αρχίσει και καταρτίζουν το Plan B.

Σύμφωνα με αυτό, στην Ελλάδα θα δημιουργηθούν δομές μόνιμης εγκατάστασης των λαθρομεταναστών, δηλαδή σε κάθε γειτονιά – πλην Εκάλης και όπου αλλού ζουν πλουτοκράτες και πολιτικάντηδες-  θα δημιουργηθούν τεράστια “Hot Spot” απαράμιλλης χλιδής για να μένουν οι «πρόσφυγες» και οι τζιχαντιστές.

Από εκεί οι διεθνείς τοκογλύφοι θα επιλέγουν το φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φάμπρικές τους ανά την Ευρώπη και στους Έλληνες θα απομένει μονάχα η εγκληματικότητα και η σκληρή ισλαμική τρομοκρατία.

Ήδη οι χώρες με τις οποίες συνορεύει η Ελλάδα σφραγίζουν τα σύνορά τους και υψώνουν φράχτες. Τα Σκόπια και η Βουλγαρία έκαναν ήδη την αρχή, ενώ συντόμως θα ακολουθήσει η Αλβανία που άρχισε να διαμαρτύρεται για την εισροή λαθρομεταναστών σε αυτήν. Όταν εκκένωνε τις φυλακές της σε ελληνικό έδαφος, βέβαια, οι ελλαδικές κυβερνήσεις ΝΔ – Πασόκ δεν διαμαρτυρόντουσαν.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ευρωπαίων έχει παίξει το γεγονός ότι τόσο η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να καταστρέψει την Ελλάδα για το κατάλληλο αντίτιμο, όσο και το γεγονός ότι η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία είναι αργυρώνητη και έχει ψηφίσει ήδη για το τζαμί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-epibebaiwsh-ths-chrushs-aughs-chwro-monimhs-paramonhs-twn-lathrometa#ixzz4HToTUyQI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star