Οι Έλληνες γονείς του Ωραιοκάστρου σηκώνουν φράχτη απέναντι στην επέλαση των λαθρομεταναστών: Κανένα “προσφυγόπουλο” στα σχολεία μας!

Οι Έλληνες γονείς του Ωραιοκάστρου σηκώνουν φράχτη απέναντι στην επέλαση των λαθρομεταναστών: Κανένα “προσφυγόπουλο” στα σχολεία μας!

Στην Ελλάδα των Μνημονίων και των λαθρομεταναστών υπάρχουν και αυτοί που αντιστέκονται στην ισλαμοποίηση, την υποβάθμιση της Πατρίδας μας και την “αντιρατσιστική” προπαγάνδα. Δυναμική ήταν η αντίδραση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απέναντι στο σχέδιο Φίλη για ένταξη των τεκνών των λαθρομεταναστών στα Δημοτικά Σχολεία του Ωραιοκάστρου.

Μετά το 1ο Δημοτικό Σχολείο, τη σκυτάλη παίρνουν οι γονείς του 5ου δημοτικού της περιοχής, οι οποίο αντιτίθενται στην φοίτηση των “προσφυγόπουλων” στο σχολείο. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποφασίστηκε ομόφωνα η μη ένταξη – τοποθέτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών στον χώρο του σχολείου. Σε περίπτωση που δεν εισακουστούν απειλούν με κατάληψη του σχολικού κτιρίου.

Την γνήσια αντίδραση των κατοίκων έσπευσε να καταδικάσει ο βουλευτής του Σύριζα, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι αν η απόφαση του συλλόγου γονέων Ωραιόκαστρου είναι γνήσια, τότε «θα τρίζουν τα κόκαλα των προσφύγων παππούδων τους».

Πριν μιλήσει ο κ. Κυρίτσης και πουλήσει για ακόμη μια φορά υποκριτική “αντιρατσιστική” προπαγάνδα, καλό θα ήταν να μάθει σε ποια σχολεία πηγαίνουν τα τέκνα των… φτωχών συντρόφων του, γιατί ο Φίλης προφανώς δεν έστειλε “προσφυγόπουλα” στα σχολεία της Εκάλης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sullogos-gonewn-wraiokastrou-shkwnei-frachth-apenanti-sthn-epelash-twn-la#ixzz4K983eEL5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star