Αυτά που δεν έδειξε η ΕΡΤ – Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δεν θα μείνει για 40 χρόνια στο 10%, πολύ σύντομα θα ανεβούμε πολύ παραπάνω!

 

Το πιο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην 81η ΔΕΘ ήταν αυτό που δεν έδειξε η ΕΡΤ, καθώς διέκοψε την μετάδοση 4 λεπτά πριν την ολοκλήρωσή της.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιες υποχωρήσεις θα μπορούσε να κάνει η Χρυσή Αυγή για να συμμετάσχει σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση απάντησε ευθαρσώς: “Δεν εκποιούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό από αυτά που πιστεύουμε. Σε καμία περίπτωση για ένα κόκκαλο της εξουσίας δεν πρόκειται να αλλάξουμε! Θα μείνουμε αυτοί που είμαστε!”.

Και συνέχισε καταχειροκροτούμενος: “Από τις ευρωεκλογές του 2014 μέχρι τις τελευταίες εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2015 η Χρυσή Αυγή έρχεται σταθερά τρίτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 40 χρόνια ήταν στο 4%. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είμαστε επί 40 χρόνια στο 10%. Πολύ συντομότερα θα είμαστε πολύ παραπάνω!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star