Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Ηχηρό ΟΧΙ από χιλιάδες Εθνικιστές ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση – Φωτορεπορτάζ

Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Ηχηρό ΟΧΙ από χιλιάδες Εθνικιστές ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη, όπου χιλιάδες Εθνικιστές βροντοφώναξαν ένα ηχηρό ΟΧΙ ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα, θέσεις και λύσεις για όλα τα μείζονα ζητήματα της Πατρίδας. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρέθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, μοιράζοντας κίβδηλες υποσχέσεις, τόνισε πως ξέχασε μάλλον ότι έχει ψηφίσει όλους τους νόμους του Μνημονίου, καθώς και αυτούς για την αθρόα υποδοχή λαθρομεταναστών.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος δήλωσε πως μπορεί κάποιοι να θέλουν να μας πείσουν ότι όλα πάνε καλά στην χώρα, σύντομα όμως οι Έλληνες θα ξεσηκωθούν και θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός σχολιάζοντας την μαζικότητα και τον εθνικιστικό παλμό της εκδήλωσης στην καρδιά της Μακεδονίας, επανέλαβε την φράση του Ίωνα Δραγούμη: “Από εδώ θα ‘ρθει η σωτηρία”!

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης τόνισε πως ο Ελληνικός Λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και πως η μόνη δύναμη που εγγυάται την απαλλαγή από το σάπιο κατεστημένο είναι η Χρυσή Αυγή.

Η βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου επεσήμανε ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση ενδιαφέρεται για την σίτιση, στέγαση, υγεία και την εκπαίδευση των λαθρομεταναστών, αλλά αδιαφορεί παντελώς για τους Έλληνες.

Ο βουλευτής Πέλλας, Γιαννης Σαχινίδης τόνισε ότι τα συστημικά κανάλια μας φιμώνουν, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα απέναντι στην Χρυσή Αυγή.

Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας είπε πως πρέπει αυτή η ανθελληνική κυβέρνηση να φύγει το συντομότερο, αφού με ό,τι ασχολείται, το καταστρέφει!

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός δήλωσε καταχειροκροτούμενος ότι μετά από 3 χρόνια “αναγκαστικής απουσίας” από την Θεσσαλονίκη λόγω των παράνομων διώξεων, δεν λυγίσαμε και συνεχίζουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα για να ξαναγίνουν οι Έλληνες υπερήφανοι. Ανέλυσε επίσης τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την πρωτογενή παραγωγή, την εργασία και την λαθρομετανάστευση.

Η κατάμεστη αίθουσα από χιλιάδες Εθνικιστές σείστηκε όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι 3 χρόνια παράνομων διώξεων δυνάμωσαν το Εθνικιστικό Κίνημα και πως μετά την 1η Νοεμβρίου 2013, όταν δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους αριστερούς παρακρατικούς ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης τίποτα πια δεν είναι ίδιο.

Σημείωσε πως το ΟΧΙ των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ταυτόχρονα ενάντια στα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση. Τόνισε την επανεμφάνιση λοιμωδών και μεταδοτικών νοσημάτων με την ανεξέλεγκτη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στις βρώμικες μπίζνες του Σύριζα με τις “αλληλέγγυες” ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος. Επισήμανε τις γελοίες και ανύπαρκτες κατηγορίες με τις οποίες στήθηκε η βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος επανέλαβε αυτό που κόπηκε χθες από την μετάδοση της συνέντευξης Τύπου από την ΕΡΤ: “Η Χρυσή Αυγή έρχεται σταθερά τρίτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 40 χρόνια ήταν στο 4%. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είμαστε επί 40 χρόνια στο 10%. Πολύ συντομότερα θα είμαστε πολύ παραπάνω!”

Κατέδειξε όλα τα ψέμματα που είπαν τα τελευταία χρόνια στην ΔΕΘ οι λαοπλάνοι πολιτικάντηδες, από τον Σαμαρά μέχρι τον Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι Έλληνες θέλουν μια ολοκληρωτική ανατροπή και αυτό θα γίνει με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή και αυτή η ώρα είναι κοντά.

Τέλος, τόνισε ότι ΝΔ και Σύριζα, που έτσι και αλλιώς ακολουθούν τις ίδιες εντολές των διεθνών τοκογλύφων, θα αναγκαστούν να συγκυβερνήσουν και στην τρίτη θέση θα βρίσκεται ενισχυμένη η γνήσια φωνή της εθνικής αντίστασης, η Χρυσή Αυγή!

Η εκδήλωση έληξε με όλους τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistikos-seismos-sthn-thessalonikh-hchhro-ochi-apo-chiliades-ethnikist#ixzz4KS22IRKT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star