Η τραγουδίστρια που ευχόταν να πεθάνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής καταφέρεται εναντίον των γονέων του Ωραιοκάστρου

 

Η τραγουδίστρια που ευχόταν να πεθάνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής καταφέρεται εναντίον των γονέων του Ωραιοκάστρου

Η υπόθεση του Ωραιοκάστρου, η οποία κυριαρχεί στην επικαιρότητα, δίνει την ευκαιρία σε κάποιους/κάποιες να κερδίσουν τα δέκα λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν, επιχειρώντας  έτσι είτε να γίνουν γνωστοί είτε να επανέλθουν στο προσκήνιο, έστω και για λίγο.

Στην δεύτερη, υποθέτουμε, κατηγορία ανήκει κάποια τραγουδίστρια, η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook έγραψε για τα όσα διαδραματίζονται στο Ωραιόκαστρο, ότι «Αυτή η “ομοφωνία” της έκτακτης γενικής συνέλευσης είναι η πληγή. Η επισημότητα αυτού του εγγράφου είναι η ντροπή. Τι μέλλον έχουμε σαν κοινωνία αν δεν μπορεί το Σχολείο να είναι άβατο για το φόβο, το ρατσισμό, το φασισμό, τις διακρίσεις;».

Ας αφήσουμε το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία ακολουθεί την πεπατημένη και καταδικάζει κι αυτή το δικαίωμα των κατοίκων του Ωραιοκάστρου να έχουν άποψη για τα παιδιά τους και να ανησυχούν γι΄ αυτά και ας της θυμίσουμε ότι το «άβατο για το φόβο, το ρατσισμό, το φασισμό, τις διακρίσεις» σαφέστατα και δεν γίνεται με δηλώσεις στο twitter όπως «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα λόγια; Μα φυσικά, καθώς είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια τον Μάιο του 2012, λίγο μετά την πρώτη είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Βουλή. Θα μπορούσε, όμως, η Μποφίλιου να κάνει μια επανάληψη αυτών των δηλώσεων, απευθυνόμενη αυτή την φορά στους γονείς των μαθητών στο Ωραιόκαστρο.

Έτσι κι αλλιώς, κανείς «προοδευτικός» δεν θα της έλεγε τίποτα για το γεγονός ότι θα ευχόταν να πεθάνουν κάποιοι συμπατριώτες της, οι οποίοι έκαναν «το έγκλημα» να έχουν αντίθετη άποψη από την δική της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star