Απάντηση στην υβριστική ανακοίνωση του Σύριζα για τις παράνομες διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου

Η προδοτική συμμορία του Σύριζα, που έχει ξεπουλήσει την χώρα στην διεθνή τοκογλυφία να μην ξαναπιάσει στο στόμα της τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Παιδιά των υπουργών τους (βλέπε Σκουρλέτη, Βούτση) είναι οι αναρχικοί λήσταρχοι, κατάδικοι και εγκληματίες που επιτίθενται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Δικά τους παιδιά είναι και οι δολοφόνοι αρχιτρομοκράτες που οι συριζαίοι χτυπιούνται για να τους αποφυλακίσουν (βλέπε υποθέσεις Σακκά, Ασπιώτη).

Η Χρυσή Αυγή διώκεται παράνομα με παραδικαστικές και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της έκπτωτης χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, ουρά των οποίων έγινε ο Τσίπρας, στηρίζοντας το δικαστικό πραξικόπημα Αθανασίου – Κουτζαμάνη – Ντογιάκου.

Ακόμα και όταν αποκαλύψαμε την άθλια σκευωρία με αδιάσειστα ντοκουμέντα (βίντεο Μπαλτάκου, ηχητικό Σαμαρά) ο Τσίπρας και η μνημονιακή παράγκα του στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την παράνομη δίωξη κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η μόνη εγκληματική-τρομοκρατική οργάνωση που υπάρχει αυτή την στιγμή στη βουλή είναι η συμμορία του μνημονίου, με εγκεφάλους τους Σαμαρά-Βενιζέλο-Τσίπρα-Καμμένο, τα θλιβερά ανδρείκελα της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, που μόνος τους φόβος είναι η ραγδαία άνοδος της Εθνικής Αντίστασης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Γραφείο Τύπου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sthn-ubristikh-anakoinwsh-tou-suriza-gia-tis-paranomes-diwjeis-kat#ixzz4KY2pAabe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star