ΕΓΕΡΘΗΤΙ: Αριστερά: Το σχοινί στον λαιμό της Δημοκρατίας

Αριστερά: Το σχοινί στον λαιμό της Δημοκρατίας

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Τι οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα να γελοιοποιήσει (πάλι) τον εαυτό του, την κυβέρνησή του, το πολίτευμα και την Αριστερά; Κάποιοι σύντροφοί του ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά, η Σοβιετική Ένωση δεν ήταν μαρξιστική, και το ΚΚΕ δεν είναι θαμώνας των εδράνων της αστικής δημοκρατίας. Ας είμαστε ειλικρινείς: Αυτή ήταν και είναι η Αριστερά από την εποχή του Λένιν, υπάλληλος και εργαλείο του μεγάλου κεφαλαίου. Ως άκρως ωφέλιμος σκώληξ έχει παρεισφρήσει στα δεδομένα του κοινού βίου και τον σαπίζει με ταχείς ρυθμούς. Πολιτικοί, ιερωμένοι, στρατιωτικοί, δικαστικοί περνούν με την σειρά τους από την διαβρωτική μηχανή.

Τον Τσίπρα διαψεύδει εξευτελιστικά μια μέρα μετά την ομιλία του στην ΔΕΘ ο Δραγασάκης, επιτομή του κομμουνιστο-καπιταλιστικού θιάσου που υποδύεται την κυβέρνηση. ο σκληρός αριστερός, πατέρας ακροαριστερών καλόπαιδων, οπαδός του ΔΝΤ και θιασώτης μιας Οικουμενικής κυβερνήσεως των συνενόχων μνημονιακών κομμάτων. Η κυβέρνηση έχει εναποθέσει το έργο της σε έναν αμόρφωτο και ανεπάγγελτο πλην της κομματικής θητείας, δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος επαίρεται τον επαναστάτη που θα ισοπεδώσει αιώνες εθνικών και θρησκευτικών παραδόσεων. Η επιτομή της αριστερίτιδας, χρόνιας νευροψυχιατρικής νόσου της Παιδείας και της Κοινωνίας.

Ακόμη και οι προσχηματικές λέξεις έχουν αλωθεί. Καμία αναφορά περί Έθνους, Ελλάδος, Λαού, Εργατικής Τάξεως. Η Αριστερά έχει εναγκαλισθεί τους παλαιούς της γνώριμους, τους πλουτοκράτες εργολάβους και εφοπλιστές που κάνουν τα «κουμάντα» τους με το νέο γκουβέρνο εξασφαλίζοντας την σιωπηλή συνενοχή των δήθεν φιλεργατικών συνδικάτων. Πόσο ενδιαφέρον είναι πως είναι οι ίδιοι μεγαλοκεφαλαιοκτητες που έχουν τους εκπροσώπους τους στα διοικητικά συμβούλια των φιλάνθρωπων εταιριών του «επενδυτή» Σόρος; Αυτοί οι απάτριδες χρηματοδοτούν την εγκατάσταση των μεταναστών στην Πατρίδα μας, αυτοί χτίζουν τα hot spots, αυτοί έκαναν τα λεφτά τους υπηρετώντας τους Οθωμανούς τότε, την Νέα Τάξη τώρα. Χωρίς αυτούς τους πρόθυμους συνεργούς στην πολιτική και την διοίκηση, ο Σόρος και ο κάθε Σόρος δεν θα μπορούσε να επιβάλλει τους όρους του στην Ελλάδα.

Κομμουνιστές και Καπιταλιστές πολεμούν τους Εθνικιστές γιατί περιφρονούν βαθιά τους «χωριάτες» Ελληνες, και θέλουν να τους αντικαταστήσουν με δουλικούς αφρο-ασιάτες εργάτες. Σήμερα δίνουν εκπαίδευση στα παιδιά των εισβολέων. Χτίζουν σπίτια στις οικογένειές τους που θα αναπαραχθούν κατά δεκάδες όπως το συνηθίζουν. Αύριο θα τους δώσουν δουλειές, αυτές που «δεν θέλουν να κάνουν οι Έλληνες» όπως τους εκπαίδευσαν τα μίσθαρνα όργανα των Σουλτς και των Σόρος. «Δεδομένης της γήρανσης των πληθυσμών στην Ευρώπη, τα οφέλη που φέρει η μετανάστευση υπερτερούν κατά πολύ του κόστους ενσωμάτωσης των μεταναστών» δηλώνει ανοιχτά ο Σόρος, εκφράζοντας το θέλημα του θεού του χρήματος, την ταξική και φυλετική διαφοροποίηση των γκόιμ από τους εκλεκτούς.

Πριν λίγες μέρες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνάντηση που οργάνωσαν οι Times της Νέας Υόρκης στην Αθήνα, τόνισε πως «η Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία σήμερα κινδυνεύει» και αναφέρθηκε στο «αυγό του φιδιού», «τον πιο επικίνδυνο “εχθρό” της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας που είναι, κυρίως, πολιτικά μορφώματα αναβίωσης του εφιάλτη του φασισμού και του ναζισμού». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε και κάτι πιο ενδιαφέρον, που θα το θυμόμαστε όπως την φράση της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη: «Οντότητες, χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, αδρανοποιούν τα κρατικά όργανα, τα οποία έχουν γνήσια δημοκρατική νομιμοποίηση».

Θα χάσει λοιπόν ο Τσίπρας τις εκλογές και μια νέα κυβέρνηση προθύμων θα αναλάβει να πάει μερικά βήματα παρακάτω το σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων. Ηδη το προσδόκιμο ζωής τους μειώθηκε κατά τρία χρόνια στα χρόνια των μνημονίων. «Εύγε δούλε!». Αλλά και οι ΗΠΑ θα έχουν κλυδωνισμούς με τους αχυρανθρώπους των εταιριών και του χρήματος που ερίζουν για την «γη των γενναίων», και οι φυγόκεντρες δυνάμεις θα σαρώσουν την ΕΕ. Ετσι θα επιτευχθεί η ακυβερνησία, και οι μάζες θα φωνάξουν το ουρανομήκες «επιτέλους, κάποιος να μας δώσει την ησυχία μας, κι ας μας πάρει τις ελευθερίες μας». Ετσι θα επιβληθεί η «World governance” η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που έφερε στην Ελλάδα με το ΔΝΤ ο ΓΑΠ.

Και η Δημοκρατία που υμνούν τα απολιθώματα του κομματισμού; Ενώ θα παλεύει να προστατευθεί από το «αυγό του φιδιού» θα δίνει το σχοινί να την κρεμάσουν όχι βεβαίως οι Εθνικιστές, οι μόνοι πνεύματι και έργω Δημοκράτες, αλλά οι «Δημοκράτες» του Σόρος και της οικονομικής ολιγαρχίας. Μπορεί λοιπόν να σώσει κάποιος την Πατρίδα; Ναι, ο ανώνυμος, ο σιωπηλός, ο σιγοβράζων Έλληνας, ο δασκαλάκος που είπε την πρώτη μέρα του σχολείου στα παιδιά ενός ακριτικού νησιού μας: Μην σας φοβίζουν. Αν θα κάνουμε προσευχή δεν το αποφασίζει ο υπουργός, αλλά εγώ. Και προσευχή θα κάνουμε. Και σημαία θα σηκώσουμε.

Όπως ο σπόρος του Αρχαίου κόσμου επιβίωσε στον Χριστιανισμό, όπως η Ορθοδοξία επιβίωσε μέσα στην λαίλαπα του Μπολσεβικισμού των Σοβιέτ, όπως ο σπόρος του Έλληνα κρατήθηκε καθαρός στην Τουρκοκρατία, -δίνοντας νόμισμα της Ζωής και του Χάρου το Ζάλογγο και την Αραπίτσα, έτσι θα κρατηθούμε και τώρα. Όσο υπάρχουν τέτοιοι δασκαλάκοι, ανώνυμοι, ήρεμοι, αυτοί που κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει χωρίς κορώνες και τα έξωθεν σουσούμια του επαναστάτη, αυτοί που επαναστατούν πρώτα στην ψυχή τους, αυτοί είναι η ελπίδα αυτού του Γένους. Σε αυτήν την σιωπηλή, καθολική αντίσταση ας στρέψουμε την ψυχή και την προσπάθειά μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristera-to-schoini-ston-laimo-ths-dhmokratias#ixzz4KdsxN93J

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star