Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Εγνατία Τηλεόραση: Να γίνει η οργή και η αγανάκτηση πολιτική πράξη – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος με αφορμή την επίσκεψή του στην ΔΕΘ, στην Εγνατία Τηλεόραση. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων έδωσε το πολιτικό στίγμα του Κινήματος και κάλεσε όλους τους Έλληνες να αφυπνιστούν προκειμένου η Πατρίδα μας να γυρίσει σε χέρια Ελληνικά.

Ενώ δεν έκρυψε την θλίψη του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης και γενικότερα όλης της χώρας, η οποία καθρεπτίζεται στην ΔΕΘ: “Αυτό που είδα ήταν φτώχεια, άνθρωποι οι οποίοι πουλούσαν καλαμπόκι και σουβλάκια έστησαν παραπήγματα στην ΔΕΘ και εκεί καταλαβαίνουμε πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην οικονομία. Ο πρωθυπουργός και οι επίδοξοι διάδοχοι του όσα λένε για την οικονομία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.”

Ερωτηθείς σχετικά με την ανάπτυξη τόνισε πως υπάρχει μια συνεχής αλληλουχία ψευδών από τον πρωθυπουργό, καθώς στην ΔΕΘ του 2015 είχε τονίσει πως η ανάπτυξη θα ερχόταν το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Στην φετινή ΔΕΘ είπε ότι θα έρθει το 2017, το 2017 θα πει το 2018 υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως:  Όλοι βλέπουν το 2021 όπου συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, ελπίζω να είναι σημαντικά και να απαλλαγεί ο τόπος από όλους αυτούς τους ψευδολόγους οι οποίοι έρχονται κάθε χρονιά στην ΔΕΘ και γεμίζουν ψέματα τον ελληνικό λαό.

Συνεχίζοντας επί του θέματος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θεωρεί πως η ανάπτυξη, την οποία ευαγγελίζονται οι κυβερνήσεις των μνημονίων, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί με αυτούς τους  εξοντωτικούς φορολογικούς συντελεστές  καθώς έχουν κλείσει εκατοντάδες χιλιάδες μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από καταστήματα μέχρι μεγάλες βιομηχανίες. Ενώ επεσήμανε το εργασιακό καθεστώς αίσχους όπου οι Έλληνες εργάζονται με 300 και 400 ευρώ μισθό πλήρους ωραρίου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει πλέον να κρύβεται, κυβερνά 20 μήνες είναι συμμέτοχος στο μνημόνιο και άλλωστε έφερε και δικό του μνημόνιο, το τρίτο μνημόνιο το οποίο και υπέγραψε με την σύμφωνη γνώμη της ΝΔ“.

Στο θέμα της ανεργίας τόνισε τον σημαντικό ρόλο της ανάπτυξης, μιας ανάπτυξης η οποία θα προστατεύει τον Έλληνα εργαζόμενο και τα ελληνικά προϊόντα. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε για έναν πλήρη εφαρμοσμένο πατριωτισμό κοινωνικά και οικονομικά όπου θα απέτρεπε την καταστροφή της βιοτεχνίας, της βιομηχανίας και των καταστημάτων της Ελλάδας η οποία επήλθε από την εισαγωγή κινεζικών και τουρκικών εμπορευμάτων. Ενώ θεώρησε δεδομένη την σύγκρουση με την Ε.Ε. στο θέμα της ανάπτυξης τονίζοντας πως: “Πρέπει να συγκρουστούμε, όλα όσα λέγονται για σκληρή διαπραγμάτευση είναι λόγια άνευ σημασίας. Πρέπει να ξανασυστηθούν οι κτηνοτροφικές μονάδες“.

Στην συνέχεια, σε απάντηση του σχετικά με τον ΟΑΣΘ, τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ των εργαζομένων γιατί είναι απλήρωτοι ενώ τάχθηκε υπέρ όλων των δημόσιων αγαθών όπως τα ΜΜΜ, το νερό και την ενέργεια τα οποία έχουν ξεπουληθεί από την υποτιθέμενη κυβέρνηση της αριστεράς.

Στο μείζον πρόβλημα του “προσφυγικού” επεσήμανε τον βρώμικο παιχνίδι των ΜΚΟ και φέρνοντας σαν παράδειγμα την Γερμανία όπου από το 1 εκατομμύριο προσφύγων που δέχτηκε, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε προέκυψε ότι πάνω των 400.000 ήταν λαθρομετανάστες. “Είναι δεδομένο ότι δεν έρχονται πλέον από την Συρία, αλλά από το Μαρόκο, το Αφγανιστάν, την Τυνησία. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει σκληρή διαπραγμάτευση δεν ευθυνόμαστε εμείς για τους τυχοδιωκτικούς πολέμους των ΗΠΑ και της Τουρκίας η οποία χρηματοδοτούσε τους ισλαμιστές. Ο Έλληνας θα πρέπει να έχει προτεραιότητα“.

Αναφορικά με τις μολυσματικές ασθένειες όπως η φυματίωση και η ηπατίτιδα Α τόνισε πως οι ασθένειες αυτές είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα από την δεκαετία του 60 και επανεμφανίστηκαν τώρα με το λαθρομεταναστευτικό και κάποιοι νομίζουν ότι με τον αντιρατσισμό θα εξαλείψουν την φυματίωση, ενώ υπογράμμισε πως: “Είμαστε με το πλευρό των κάτοικων όχι μόνο του Ωραιόκαστρου αλλά όλης της Ελλάδας, οι οποίοι δεν θέλουν να διαταραχτεί η δεδομένη κοινωνική κατάσταση στην οποία διαβιούν“.

Κλείνοντας τόνισε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Τουρκία, την ονομασία των Σκοπίων και την αμετάκλητη και αντιμνημονιακή θέση του Κινήματος για την διαπραγμάτευση. “Υπάρχει ελπίδα αν οι Έλληνες επιτέλους ξυπνήσουν. Υπάρχει οργή και αγανάκτηση, αλλά θα πρέπει να γίνει και πολιτική πράξη και να απαλλαγούν από όλους αυτούς οι οποίοι έρχονται κάθε Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη και τον γεμίζουν ψέματα ότι έρχεται η ανάπτυξη“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sthn-egnatia-thleorash-na-ginei-h-orgh-kai-h-aganakthsh#ixzz4KcpPt0sE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star