Ο Γιάννης Λαγός ενημέρωσε βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Αποσβολωμένοι οι ευρωβουλευτές παρακολουθούσαν τα λεγόμενα του συναγωνιστή Λαγού – Έντρομος ο σκευωρός Αθανασίου προσπαθούσε να δικαιολογηθεί για τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη!

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραι’ως, Γιάννης Λαγός κατά την ενημέρωση των ευρωβουλευτών σχετικά με το ελληνικό σύστημα δικαίου αρχικά επεσήμανε πως στην Ελλάδα, οι άρσεις ασυλίας των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου δεν ψηφίζονται από την ολομέλεια, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στο ευρωκοινοβούλιο όπου περνούν όλες.

Μάλιστα ανέφερε τρανταχτά παραδείγματα συγκάλυψης οικονομικών σκανδάλων, όπως η υπόθεση Σταθάκη, όπου ο νυν υπουργός κατηγορήθηκε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος και στην υπόθεση Μιχελάκη όπου ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορήθηκε ότι χρηματιζόταν από επιχειρηματίες για να κάνει ερωτήσεις στην βουλή. Για τους συγκεκριμένους βουλευτές σημείωσε πως δεν έγινε άρση της ασυλίας, σε αντίθεση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που γίνονται συνέχεια άρσεις, όχι όμως για εγκλήματα, αλλά για ομιλίες!

Ο Συναγωνιστής έκανε ειδική μνεία στον βουλευτή της ΝΔ, Αθανασίου ο οποίος ήταν παρών στην αίθουσα, για τις ομολογημένες παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη αλλά και στο παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά που φυλάκισε τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κλείνοντας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα, στις σκανδαλώδεις τροπολογίες που ψηφίστηκαν από την βουλή και ξέπλυναν κατηγορούμενους για εξοπλιστικά προγράμματα και στον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο συριζαίος πρόεδρος της επιτροπής προσπάθησε να διακόψει τον συναγωνιστή Λαγό, ώστε να μην ενημερωθούν για τις εγκληματικές παρεμβάσεις της ΝΔ στην Δικαιοσύνη.

Ακολουθούν τα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, σχετικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, που διένειμε ο συναγωνιστής Λαγός στους Ευρωβουλευτές.

1. Ομολογία Σαμαρά: Πήρα τηλέφωνο για τις προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής

2. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

3. Εντολή Σαμαρά σε δικαστικό να προφυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-lagos-enhmerwse-eurwbouleutes-gia-thn-skeuwria-kata-ths-chrushs-a#ixzz4KpcXPteL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star