Τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου λυντσάρισαν αστυνομικούς στην Κομοτηνή – ΒΙΝΤΕΟ

Τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου λυντσάρισαν αστυνομικούς στην Κομοτηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι διαβάσαμε στα «ενημερωτικά» ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου για κάποια «μικροεπεισόδια» στις πορείες στη μνήμη του Φύσσα, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και έτερο ουδέν. Ούτε λέξη δεν είχαν τα ΜΜΕ των ολιγαρχών για κάποια άλλα επεισόδια που έγιναν το ίδιο βράδυ στην Κομοτηνή, καίτοι ασφαλώς και πληροφορήθηκαν γι’ αυτά.

Προφανώς, επειδή κρίθηκε από τη χουντάρα της «ενημέρωσης» (μια κλειστή ομάδα που αποφασίζει και διατάσσει ποιες ειδήσεις θα «παίξουν» και ποιες θα εξαφανιστούν…) πως δυσφημούν τη μνήμη του νέου «ήρωα» της αριστεράς (και της… προόδου).

Η είδηση ήρθε στην επιφάνεια… από σπόντα – από μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ενώσεως Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ροδόπης.

Σύμφωνα με αυτήν, μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, ομάδα είκοσι περίπου κόκκινων σκυλιών των Τσίπρα και Καμμένου που φορούσαν κράνη, επιτέθηκε και λιντσάρισε δύο αστυνομικούς, που εν συνεχεία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Στην ανακοίνωσή τους, οι αστυνομικοί δεν μασάνε τα λόγια τους, κατηγορώντας την πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος (και στο… βάθος Τσιπροκαμμένοι), ότι «ενθαρρύνει τη συνέχιση της εγκληματικής δράσης των ατόμων αυτών και την επανάληψη τέτοιων ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών…» και ζητούν «την προστασία των αστυνομικών»!

(ΥΓ): Αλήθεια, ο φον Κούλης, που θα «τελειώσει» τα Εξάρχεια (εδώ γελάνε!), γιατί έβγαλε το σκασμό την επομένη, στη συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ; Προφανώς, για τον ίδιο λόγο που απέκρυψαν τη σημαντική αυτή είδηση τα «αντιπολιτευόμενα» ΜΜΕ! Διότι, ΟΛΟΙ (του «συνταγματικού τόξου») είναι ΙΔΙΟΙ!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokkina-skulia-twn-tsipra-kammenou-lintsarisan-astunomikous-sthn-komothnh-s#ixzz4KpJMt0fU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star