ΕΓΕΡΘΗΤΙ:Διαπλεκόμενο μεταναστευτικό

Διαπλεκόμενο μεταναστευτικό...

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Με απειλές για μέτρα που προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό (ή όπως αποδεικνύεται, ρατσιστικό κατά των Ελλήνων) νόμο, τα οποία θα παρθούν για την πάταξη όσων πολιτών της Λέσβου τολμούν να διαμαρτυρηθούν για την εισβολή στο νησί τους, απαντούν κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι παράγοντες του νησιού στις διαμαρτυρίες των κατοίκων που γίνονται επαπειλούμενη μειονότητα στον τόπο τους. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ένας Αριστερός (για την Ιστορία, ο βουλευτής του ΣΥΡΡΙΖΑ λέγεται Γιώργος Πάλλης) καταφεύγει στην επίκληση του «αστικοφασιστικού» «νόμου». Η Αριστερά πάντοτε θριάμβευε πίσω από απολυταρχικά και απάνθρωπα καθεστώτα, από την Αλβανία του Χότζα ως την Καμπότζη του Πολ Ποτ.

Ο πρόεδρος της Μόριας, Νίκος Τρακέλλης, πάλι, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του πως οι κάτοικοι στάθηκαν στο πλευρό των προσφύγων από την πρώτη στιγμή και το χωριό τους απέχει από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά. Βασικό επιχείρημα για όποιον άρχοντα θέλει να παραμείνει στα πράγματα -και στο φαγοπότι του μεταναστευτικού ανθρωποεμπορίου. Δεν το λέμε εμείς, το ομολογούν οι ίδιοι, ζητώντας όχι το αυτονόητο, να πάνε οι εισβολείς εκεί απ’ όπου ήρθαν, αλλά «αποζημίωση από το κράτος σχετικά με τις ζημιές στις περιουσίες τους». Με άλλα λόγια, οι κάτοικοι της Μόριας κάνουν τα πάντα αρκεί να τους πληρώσουν. Άξια ηγεσία!

Ο Μπάμπης Αθανασίου, τοπικός βουλευτής της ΝΔ, δήλωνε πριν από λίγες μόνο μέρες ότι «συμπαρίσταται στον αγνό αγώνα για τη διάσωση της Λέσβου μας». Υποκριτές Νεοδημοκράτες! Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ο αρχισκευωρός του Σαμαρά ανέλαβε την κατατρομοκράτηση του «γαλάζιου» ποιμνίου και σε σύμπνοια με την Αριστερά προανήγγειλε διώξεις, υπενθυμίζοντας στα αφεντικά του ότι είναι πιστός υπηρέτης αφού επί των ημερών του ψηφίστηκε ο «αντιρατσιστικός νόμος». Ο Δήμαρχος πάλι, της πρωτεύουσας του ακριτικού νησιού, εκλεγμένος με τους αδέκαστους Καμμένους, αποδέχεται να χτιστεί και δεύτερο χοτ σποτ αλλά …μόνο για λίγο… Μα ποιον επιτέλους κοροϊδεύουν τα λουστράκια του Σόρος;

Μάλλον όσους θέλουν να αυταπατώνται πως κάποιοι τους κορόιδεψαν (πάλι), γιατί δεν θέλουν να δουν την ρουλέτα που παίζεται πάνω τους, και για να βγουν ζωντανοί από το παιχνίδι, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όμως η λέξη ευθύνη είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, όπως αποδεικνύει η ύπαρξη του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Η ομοβροντία απειλών αποτελεί ομολογία ήττας των πολιτικάντηδων όταν ο λαός ξυπνά. Στο Ανατολικό Αιγαίο πραγματοποιήθηκε ένα ακριβό πείραμα που θα έχει τραγικές συνέπειες για όλη την Ελλάδα.

Η Διεθνής Αμνηστία αποκάλυψε ότι θα χρειαστούν 18 χρόνια για να εκκενωθεί η Ελλάδα από τους επήλυδες. Σύμφωνα με την Eurostat, 1,1 εκάτ άτομα έχουν καταθέσει αιτήσεις ασύλου σε ολόκληρη την Ευρώπη το δεύτερο τετράμηνο του 2016. Συμπέρασμα; Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση στέκονται απέναντι και εναντίον των Ελλήνων στην Λέσβο και σε όλη την Ελλάδα. Όποιος πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενεργεί από κάποια ιδεολογική εμμονή και μόνο, κάνει τραγικό λάθος. Η συνένοχη συμμετοχή στα εγκλήματα εναντίον του Έθνους ολόκληρου του καταστροφικού μνημονιακού τόξου, δείχνει ξεκάθαρα οικονομικά οφέλη, και επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις Βουδούρη, του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Είναι δε ζήτημα χρόνου, να επιβεβαιωθούν οι έντονα διακινούμενες στα δημοσιογραφικά γραφεία φήμες περί εμπλοκής ανώτατων παραγόντων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε οικονομικές δοσοληψίες με αντικείμενο τους μετανάστες!

Στον ξέφρενο πολυσυνθετικό χορό των επιδοτήσεων, (όπου πρωτοστατούν βουλιμικές ΜΚΟ «απορροφώντας» πλουσιοπάροχες «δωρεές» προθύμων διεθνών «φιλανθρώπων» και λοιπών μισελλήνων απανθρώπων), θα είμαστε αφελείς να πιστέψουμε αβίαστα ότι, δεν υπάρχει και συμπαιγνία αφανών παραγοντίσκων, σπουδαιοφανών ανευθυνοϋνουπευθύνων (με μεγάλο στόμα και στομάχι) και λοιπών παρασίτων της Εθνικής ζωής. Φρονούμε πως είναι απλώς ζήτημα χρόνου να πέσουν τα παραβάν και ν’ αποκαλυφθούν τα ακάματα σαγόνια από το μεγάλο φαγοπότι του «λαθρολαγνικού ανθρωπισμού», που διενεργείται βεβαίως με το αζημίωτο. Ίδωμεν! Είναι επίσης ζήτημα χρόνου να καταλάβουν οι ντόπιοι ότι η «εκλεκτή» κυρία που εμπλέκεται στην δημιουργία των επεισοδίων στα Μόρια, όπως και οι όμοιοί της, είναι οι διοικητές των στρατιών των εισβολέων και συνάμα χρηματοδοτούνται για να ευκολύνουν το πέρασμά τους στην Ευρώπη, να στρατολογούν ανόητους Έλληνες, «εθελοντές» στην καταστροφή της πατρίδας τους, ενώ την ίδια ώρα, κυβέρνηση και νυν αντιπολίτευση εξανεμίζουν κόπους γενεών, συντάξεις, κτήματα, σπίτια, οικονομίες, περίθαλψη.

Οι εισβολείς είναι μία μόνο όψη του προβλήματος, και η αντιπαράθεση μαζί τους, με τα ΜΑΤ να ρίχνουν χημικά στους… Έλληνες, δεν εγγυάται την ομαλή διευθέτηση του προβλήματος. Όπως ορθώς επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή: «Τα ελληνικά νησιά έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες που καίνε, ληστεύουν, εγκληματούν, μεταδίδουν ασθένειες και πρέπει να απελαθούν άμεσα από την χώρα, αυτοί, οι «αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ». Τελικά ίσως οι κατήγοροι και αυριανοί κατά δηλώσεις τους διώκτες των Ελλήνων να έχουν δίκιο.

Όποιος αντιστέκεται έχει θέση μόνον στην Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diaplekomeno-metanasteutiko#ixzz4LIY2Z9uj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star