Νικήτας Σταματελόπουλος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Περιφέρειας Πειραιώς – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια κατάθεση στεφάνου και η επιμνημόσυνη δέηση της Περιφέρειας Πειραιώς, στον Αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Νικήτα Σταματελόπουλο.

Με απόλυτη λιτότητα, ευπρέπεια και την μαζική συμμετοχή συναγωνιστών από όλο τον νομό Αττικής, πράξαμε για ακόμη μία φορά το χρέος μας απέναντι στην ένδοξη ιστορία του Έθνους. Ένα χρέος όχι τυπικό, μα ένα ιερό καθήκον ως ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι στους Ήρωες όπου ανιδιοτελώς χάρισαν τις ζωές τους για έναν και μοναδικό σκοπό: Την δική μας Ελευθερία. Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από αυτός και δεν έλαβε ποτέ τις τιμές που του άρμοζαν.

Το φαύλο ανθελληνικό κράτος μπορεί να ξεχνά. Ακόμη κι όταν αναπόφευκτα αναγκάζεται να αποδώσει ορισμένες τιμές, γνωρίζουμε καλά πως αυτό συμβαίνει εντός υποκριτικών πλαισίων. Οι Έλληνες Εθνικιστές με την Χρυσή Αυγή, την μόνη γνήσια πατριωτική έκφανση στον τόπο μας, δεν θα κατεβάσουν ποτέ τα λάβαρα της Τιμής και της Πατρίδας. Η Ελλάδα ρέει στις φλέβες μας κι όσο υπάρχουμε δεν θα μπορέσει κανείς να την σκοτώσει, παρά τα καταστροφικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των υποτακτικών τους.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Περικλής Μουλιανάκης.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Δεβελέκος Σωτήρης. Ο Συναγωνιστής μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο μίλησε για την αγνότητα, την τιμή και το ευγενικό πνεύμα του Ήρωα.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιά, Λαγός Ιωάννης. Ο συναγωνιστής κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ανέλυσε το πως φέρονται οι ανθελληνικές κυβερνήσεις στους ήρωες. Κλείνοντας τόνισε πως η θρησκεία μας είναι βασικός πυλώνας για την Πατρίδα και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να μην σβήσει ο φλόγα της πίστης.

Τέλος, στο βήμα κλήθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Μέσα από μία εκτεταμένη ιστορική αναδρομή, ο Αρχηγός μας έκανε την περίληψη ολόκληρου του βίου του αδικημένου Ήρωα.Κάνοντας γλαφυρές περιγραφές, μίλησε για τις μάχες στις οποίες ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος έλαβε μέρος.

Μίλησε για το μεγαλείο της ψυχής του. Μίλησε για τον αισχρό και απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο του φέρθηκε το τότε κράτος αμέσως μετά την λευτεριά, αλλά και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.Κλείνοντας, μας περιέγραψε ποια Ελλάδα θέλουμε, μακριά από προδότες, κοράκια και τοκογλύφους. Μία Ελλάδα σπουδαία, μία Ελλάδα ελεύθερη, μία Ελλάδα μεγάλη και πανίσχυρη.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στην εις μνήμην του Ήρωα, και ως είθισται, άλλη μία εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Ομιλία Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού

Ομιλία Συναγωνιστή Σωτήρη Δεβελέκου

Περισσότερες φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikhtas-stamatelopoulos-athanatos-mazikh-summetochh-sthn-ekdhlwsh-timhs-kai#ixzz4LIXXIqt0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star