Νέα εγκληματική επίθεση του αριστερού παρακράτους στο Εφετείο – Φωτογραφίες

Νέα εγκληματική επίθεση του αριστερού παρακράτους στο Εφετείο - Φωτογραφίες

Με αφορμή την νέα εγκληματική επίθεση των αριστερών ταγμάτων εφόδου (Σύριζα και σία) κατά Ελλήνων πολιτών στο Εφετείο, το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς, που τα έχει αμολήσει ο Σύριζα και το καθεστώς του μνημονίου για να τρομοκρατούν όσους αντιστέκονται, επιτέθηκαν σε πολίτες κρατώντας ρόπαλα και άλλα δολοφονικά σύνεργα έξω από το Εφετείο.

Καταγγέλλουμε την ανοχή και την υπόθαλψη του εγκληματικού παρακράτους της άκρας αριστεράς από την μνημονιακή κυβέρνηση, που βάζει τα δικά της παιδιά να εγκληματούν κατά της Χρυσής Αυγής (βλέπε καταδίκη σε 2 χρόνια φυλακή του υιού Σκουρλέτη για την επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο Μαρούσι)”.

Ο αντιχρυσαυγίτικος καθεστωτικός Τύπος (Πρώτο Θέμα) – που μονίμως καλύπτει τα “συντρόφια” –  έγραψε σχετικά με τα γεγονότα:

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης έξω από το χώρο του Εφετείου όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά πληροφορίες, προκάλεσαν αντιφασίστες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ακολούθησε ένταση με τους Χρυσαυγίτες να προχωρούν σε προκλητικές χειρονομιες προς την πλευρά των αντιφασιστών και να επιδεικνύουν τα λάφυρά τους. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που μπήκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να λήξει η ένταση“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-egklhmatikh-epithesh-tou-aristerou-parakratous-sto-efeteio-fwtografies#ixzz4LS9gL4IJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star