Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα δώσουμε γη και ύδωρ στους τοκογλύφους του Μνημονίου! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου έστειλε μήνυμα από βήματος Βουλής πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική!

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην μαύρη προπαγάνδα από τις ανθελληνικές ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία διεξάγεται ακόμα και με αντεθνικά σεμινάρια στην Ελληνική Αστυνομία. Κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει αυτό το κυνήγι μαγισσών, επαναλαμβάνοντας πως ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές κατάφεραν να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Αναφερόμενος στο νέο τηλεοπτικό καθεστώς που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ότι είναι συνέχεια του προηγούμενου άθλιου καθεστώτος των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, όπως είχε καταγγείλει και ο βουλευτής της ΝΔ, Τζαβάρας. Στην συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί συνεχίζεται η παρανομία και η καταστρατήγηση της πολυφωνίας με τον αποκλεισμό και την φίμωση της Χρυσής Αυγής.

Για τον Χρήστο Καλογρίτσα που πήρε θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ με εγγύηση… βοσκοτόπια, αναρωτήθηκε ποια είναι η πολιτική του ταυτότητα. Τόνισε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να ομιλεί: Επί των ημερών Σαμαρά ο Καλογρίτσας πήρε θαλασσοδάνεια 50 εκάτ. ευρώ,  επί ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 77 εκάτ. ευρώ!

Υπογράμμισε την υποκριτική στάση των βουλευτών που τώρα καταψηφίζουν, ενώ τον Αύγουστο του 2015 ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει τα εν λόγω προαπαιτούμενα. Κάλεσε την συγκυβέρνηση να σταματήσει αυτή την φορομπηχτική πολιτική, καθώς οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν άλλο!

Κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το Μνημόνιο είναι η καταστροφή της Ελλάδος και το πρώτο και το δεύτερο και το αριστερό. Η αριστερά ας μην παριστάνει την αθώα, από την στιγμή που πολλοί αριστεροί έχουν αποδειχθεί αριστείς στην κλοπή την καπιταλιστική και είναι μέσα σε όλες τις λοβιτούρες που αποκαλύπτονται.

Η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει με συνέπεια για την Ελλάδα των Ελλήνων, για να παραμείνει αυτή η Γη ελληνική, για να μην δώσουμε “γη και ύδωρ” στους ξένους που κυριολεκτικά δίνετε με το νομοσχέδιο αυτό“!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-den-tha-dwsoume-gh-kai-udwr-stous-tokoglufous-tou-mnhmo#ixzz4LTdA47NV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star