Εγκληματικότητα λαθρομεταναστών: πακιστανός απήγαγε και βίαζε ανήλικο ομοεθνή του στο κέντρο της Αθήνας!

Εγκληματικότητα λαθρομεταναστών: πακιστανός απήγαγε και βίαζε ανήλικο ομοεθνή του στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα και σχετίζεται με την… συνηθισμένη δραστηριότητα των κακοποιών λαθρομεταναστών, τις απαγωγές και τους βιασμούς.

Όπως έγινε γνωστό θύμα αλλεπάλληλων βιασμών είχε πέσει ένας 16χρονος τον οποίο απήγαγε από το κέντρο της Αθήνας ένας 27χρονος πακιστανός και τον είχε «φυλακίσει» μέσα σε διαμέρισμα της οδού Κεφαλληνίας. Ο αδίστακτος δράστης είχε απαγάγει τον νεαρό από την οδό Σατωμβριάνδου, του έκλεψε έγγραφα και χρήματα και ζητούσε λύτρα από τους συγγενείς του για να τον απελευθερώσει.

Θύμα του ήταν ένας 16χρονος πακιστανός, από τους συγγενείς του οποίου ζητούσε 3.500 ευρώ για να τον απελευθερώσει. Καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα ο 16χρονος έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών! Γείτονες του δράστη αντιλήφθηκαν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στο σπίτι ακούγοντας τις φωνές του νεαρού και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν έφτασαν εκεί, τους άνοιξε ένας 26χρονος ο οποίος και συνελήφθη, ενώ ο 16χρονος βρέθηκε δεμένος στο σπίτι κακοποιημένος και με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο 27χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για σωματικές βλάβες και ληστείες και φυσικά… κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Αυτά είναι τα “μπουμπούκια” των λαθρομεταναστών που η ανθελληνική κυβέρνηση και το “δημοκρατικό τόξο” θέλουν με το ζόρι να ενσωματώσουν στην ελληνική κοινωνία!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star