Φωνή διαμαρτηρίας ΑμΕΑ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, διέπραξαν έγκλημα καθοσιώσεως οι Παραολυμπιονίκες που φωτογραφήθηκαν με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή! Εσείς όλοι που κυβερνούσατε σαράντα χρόνια, ήταν εξόχως πολιτισμένη η στάση σας απέναντι στην αναπηρία; Σήμερα στην εκπομπή του Αυτιά οι εκπρόσωποι του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης είχαν να λένε για το χάλι που αντιμετωπίζει το ίδρυμα,  με 1,80 ευρώ να ξοδεύουν για φαγητό για κάθε ασθενή την ημέρα. Με τις καθαρίστριες να μαγειρεύουν αυτό το φαγητό με προφανείς τους κινδύνους υγείας και την ανυπαρξία του διοικητή του ιδρύματος για μήνες. Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς γι’ αυτά τα χάλια δεν μπορεί να είναι αποκλειστικός υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνάει σχεδόν δυο έτη. Είστε εσείς όλοι που κυβερνήσατε σαράντα και βάλε χρόνια, που μας πήγατε στα μνημόνια, που μας φορτώσατε περικοπές, ακρίβεια και φόρους.

Που σε εμάς τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες κοστίζουν πιο πολύ από ό,τι στους υγιείς. Μας βάλατε όλοι μαζί 24% φόρο στα βοηθήματα ανεξάρτητης διαβίωσης που χρησιμοποιούμε, που για μας δεν είναι είδη πολυτελείας αλλά μας συνδέουν με την ανεξαρτησία και τη ζωή. Κι αν στα οικονομικά αιτήματα δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι στα θεσμικά τι κάνατε; Τι κάνατε 40 και βάλε χρόνια για την ανανέωση του Αστικού Κώδικα όπου ο ανάπηρος άνθρωπος που έχει μια κάποια περιουσία και τυχαίνει να έχει φιλάργυρους συγγενείς μπαίνει πιο εύκολα υπό δικαστική επιτήρηση από ό,τι ο εν ασωτία ευρισκόμενος που με το πάθος του είναι πηγή ζημίας για το κράτος και την οικογένεια του; Σε μια εποχή που οι άνθρωποι με αναπηρίες μορφώνονται, εργάζονται και μέσω της τεχνολογίας είναι πλήρως ενταγμένοι στη ζωή και έχουν κάθε δυνατότητα πληροφόρησης, όπως ακριβώς και ένας υγιής άνθρωπος; Δυστυχώς για σας, επιλέξαμε! Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ό τόπος ώστε να φύγει ο χειμώνας από την πατρίδα μας και να έρθει η άνοιξη του Εθνικισμού.

Κωνσταντίνα Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-oktwbriou-2016#ixzz4Mkvgrysw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star