Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Χαστούκι στο χρηματοπιστωτικό σύστημα η νίκη του Τραμπ – Ξεφτίλισε την προπαγάνδα των καναλιών όπως η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε ζωντανά στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στο Kontra Channel.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξήγησε την στάση του κόμματος στην διάσκεψη των Προέδρων για την συγκρότηση του ΕΣΡ, όπου η Χρυσή Αυγή ψήφισε “παρών”. Σημείωσε ακόμη πως το εν λόγω όργανο της Βουλής δεν αντιπροσωπεύει την λαϊκή ετυμηγορία, καθώς η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας διαθέτει μόνο έναν εκπρόσωπο, την στιγμή που μικρότερα κόμματα διαθέτουν δύο!

Υπογράμμισε πως η συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο ζήτημα του ΕΣΡ, σε συνέχεια της από κοινού ψήφισης του τρίτου Μνημονίου, φανερώνει πως τα δυο κόμματα θα συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον. Εν αντιθέσει η Χρυσή Αυγή δεν συνδιαλέγεται και δεν διαπλέκεται με κανέναν!

Την νίκη του Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ την χαρακτήρισε ως μία επανάσταση που μπορεί να γίνει κινητήριος μοχλός για την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας. Αναμένουμε την στάση του στα εθνικά θέματα, η νίκη του πάντως ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στην συκοφαντική προπαγάνδα των καναλιών. Ανάλογη λάσπη και αποκλεισμό συνεχίζει να δέχεται η Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενος στην δίκη της Χρυσής Αυγής, κατέδειξε το ανύπαρκτο κατηγορητήριο, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για μια πολιτική σκευωρία, η οποία έχει ομολογηθεί από τους ενορχηστρωτές στην Βουλή. Βασική αιτία της παράνομης πολιτικής δίωξης υπήρξε η εκρηκτική άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Για τους λαθρομετανάστες δήλωσε πως δεν υπάρχει άλλη λύση από την επιστροφή στις πατρίδες τους, ενώ ως μόνη διέξοδο από την κρίση κατέδειξε την καταγγελία των Μνημονίων, την απαλλαγή από το δυσβάσταχτο χρέος και την επιστροφή στην Εθνική παραγωγή.

Τέλος, τόνισε πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών, όποτε και να διεξαχθούν εκλογές, θα είναι υψηλότερα, καθώς το μέλλον ανήκει στην Χρυσή Αυγή!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star