H ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ φ.157

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

H εβδομάδα που πέρασε σημαδεύτηκε από δύο γεγονότα που έκαναν ακόμη πιο δύσκολη την καθημερινότητα όσων κατοικούμε στην πρωτεύουσα, και ένα τουλάχιστον εξ αυτών, προμηνύει το καυτό μέχρις Κολάσεως Αύριο για ολόκληρη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή μας.
Το ένα ήταν η επέτειος της «εξέγερσης του Πολυτεχνείου», του θεμέλιου μύθου της Μεταπολιτεύσεως, για τον οποίον δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον κείμενο στην σελίδα 4 και σχολιάζουν οι συνεργάτες της ΕΜΠΡΟΣ στην σελίδα 6. Ως ήτο αναμενόμενο, τα καλόπαιδα του μεταπολιτευτικού Συστήματος έκαναν το κέντρο της πόλεως γυαλιά-καρφιά, καταστρέφοντας τον κόπο και τις περιουσίες των συμπολιτών τους. Δύσκολο βεβαίως να καταλάβουν τις λέξεις «κόπος» και «συμπολίτης» τα παιδιά των χρυσών «αντιστασιακών» ελίτ, αφού, όπως εύστοχα παρατήρησε κάποιος στο διαδίκτυο εκεί στην κυβέρνηση «δεν θέλουν να επέμβουν γιατί θα συλλάβουν τα δικά τους παιδιά».
Το άλλο μεγάλο γεγονός ήταν βεβαίως η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, με αφορμή την οποία τα καθεστωτικά, μνημονιακά ΜΜΕ επιδόθηκαν σε πρωτοφανή λειχία του απερχόμενου προέδρου.
Μια προσέγγιση των όσων είπε θα διαβάσετε στην σελίδα 5. Μια επισκόπηση του διαχρονικού
εμπαιγμού της Ελλάδος από τις αμερικανικές ηγεσίες δημοσιεύουμε στις σελίδες 12-13, μαζί με μιαν
ανάλυση των όσων δεν είπαν τα ΜΜΕ για τα όσα στην πραγματικότητα επιδιώκει ο αμερικανικός παράγοντας στην περιοχή μας και όσα αποκόμισε και ακόμη επιθυμεί να αποκομίσει από την Ελλάδα.
Ένα αξιοσημείωτο γεγονός των ημερών είναι η εικόνα του κυρίου Τσίπρα. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δείχνει έκδηλα καταβεβλημένος. Θυμίζει τον Αντώνη Σαμαρά υπό την επήρεια της ιατρικής επικουρίας στην οποίαν καθ’ ομολογίαν των ομοτράπεζών του κατέφευγε. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς πλέον δεν θέλει και δεν μπορεί να κυβερνήσει, ένας άνθρωπος που έχει αντιληφθεί ότι είναι μια μαριονέτα, ένα υποχείριο όσων τον κρατούν στην εξουσία για να προωθήσουν τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα και εκείνων που τους χρηματοδοτούν.
Ειδικώς η επιχείρηση της Μεγάλης Αντικατάστασης των Ευρωπαϊκών Πληθυσμών έχει πολύ χρήμα
από τον μεγαλοτζογαδόρο Σόρος και τις ΜΚΟ, όπως παλαιότερα η υπερθέρμανση του πλανήτη, η φιλανθρωπία για τα παιδιά της Αφρικής και τα λοιπά παγκοσμιοποιητικά πυροτεχνήματα που αποκοιμίζουν τα έθνη και προωθούν το πρόγραμμα των Διεθνιστών.
Το μεγάλο διεθνιστικό πανηγύρι της υποδούλωσης των λαών μπορεί να κορυφώνεται με την εν εξελίξει τριτοκοσμική εισβολή, για την Ελλάδα όμως τίποτε από τα όσα επέφερε και θα επιφέρει
δεν θα συνέβαινε, εάν η χώρα μας δεν είχε ενταχθεί κακήν-κακώς στην ζώνη του ευρώ. Εάν οι Ελληνες δεν είχαν γίνει δούλοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν είχαν χρεωθεί μέχρις ενός και εάν είχαν την δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο της εθνικής Οικονομίας. Μια προσέγγιση του πώς μπορεί η Ελλάδα να απεμπλακεί από την μέγγενη του ευρώ, όπως ζητούν οι Ελληνες Εθνικιστές επισήμως δια στόματος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, δημοσιεύουμε σήμερα, με την πρόθεση να ανοίξουμε τις πόρτες της διεξόδου από τα καταστροφικά μέτρα των μνημονίων τα οποία το μνημονιακό τόξο εμφανίζει ως μονόδρομο.
Με την ελληνική σημαία να καίγεται και τις δυνάμεις της ασφάλειας και της τάξης να κοιτούν άπραγες, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ελληνικό κράτος δεν υπάρχει, και αυτό που ονομάζεται κράτος
είναι ξεκάθαρα ανθελληνικό. Τώρα περισσότερο από ποτέ γίνονται ιδιαιτέρως επίκαιρα τα λόγια του
Δραγούμη: «Ας λείψη το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνη την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρή το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξη μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό.»
Ζήτω το Έθνος.
Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, φ.157)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star