Οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του νέου “αντιρατσιστικού” νόμου – 7 ΒΙΝΤΕΟ

Οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του νέου “αντιρατσιστικού” νόμου - 7 ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία στην βουλή για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο, αρχικά σχολίασε τον μεγάλο αριθμό τροπολογιών (σύνολο 15) που φέρνει η κυβέρνηση για να προλάβει να κλείσει η β΄ αξιολόγηση.

Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε πως «επιχειρείται η περαιτέρω νομιμοποίηση του κατάπτυστου για εμάς συμφώνου συμβίωσης. Ειδικότερα και σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση η προσθήκη του όρου “οικογενειακή κατάσταση” έχει ως στόχο την απόλυτη προστασία στον τομέα της απασχόλησης και της εργασίας, των ισχυρών βιοτικών δεσμών, οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της οικογενειακής ζωής, ανεξαρτήτως του τύπου της ένωσης ενός ζεύγους.» «Στην πράξη με το σχέδιο νόμου ανοίγει ο δρόμος για την υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την σύσταση μηχανισμού διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας στα Σώματα Ασφαλείας και των υπαλλήλων των καταστημάτων κράτησης είπε πως η κυβέρνηση δίνει αυξημένες αρμοδιότητες στο Συνήγορο του Πολίτη, θα μπορεί, λοιπόν, να δέχεται καταγγελίες και στην ουσία να επιλαμβάνεται επί διαφόρων υποθέσεων και ο λόγος είναι για να διαλύσουν τα Σώματα Ασφαλείας.

Κλείνοντας, απευθυνόμενος στους βουλευτές που θα ψηφίσουν το παρόν νομοσχέδιο είπε πως «όταν θα έρθει το πρόβλημα μπροστά στην πόρτα σας, όταν θα βιάσουν τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας και εσάς τους ίδιους, όταν θα έρθετε να παραπονεθείτε, θα σας πούμε εμείς, “Μην παραπονιέστε, δεν είναι βιαστές, είναι παράτυποι εραστές”.»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ξεμπρόστιασε την υποκριτική στάση των κομμάτων, που επιφανειακά υπερασπίζονται τα «δικαιώματα» μερικών.  Αποτέλεσμα ήταν, για ακόμη μια φορά, οι «δημοκράτες» να θιχτούν και να αρχίσουν να φωνασκούν, χωρίς να μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα του ομιλούντος.

«Εσείς οι λεγόμενοι Αριστεροί και Δεξιοί, εφαρμόζετε έναν οικονομικό, φυλετικό και θρησκευτικό αποκλεισμό των Ελλήνων. Επιβάλλετε μια δικτατορία της σκέψης, απαγορεύετε την ελεύθερη έκφραση της άποψης, θέλετε να επιβάλλετε μια τυραννία με δημοκρατικοφανές κοινοβουλευτικό περίβλημα. Ο Λαός δεν θα σας αφήσει. Φυσικά και καταψηφίζουμε οτιδήποτε ανθελληνικό νομοσχέδιο που προσφέρετε στα αφεντικά σας στον βωμό της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού, εμείς επιμένουμε και θα επιμένουμε και με την βοήθεια του Θεού και του δοκιμαζόμενου ελληνικού Λαού και θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ναι εμείς. Εμείς οι αντιστεκόμενοι Έλληνες, οι Χρυσαυγίτες, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που γεννηθήκαμε Έλληνες, θα ζήσουμε και θα αγωνιστούμε ως ελεύθεροι Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Μόνο για την Ελλάδα. Πάνω απ’ όλα η Ελλάδα. Πριν απ’ όλα οι Έλληνεςτόνισε κατά την ομιλία του ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του είπε αρχικά ότι η κυβέρνηση φέρνει ένα ακόμα ρατσιστικό νομοσχέδιο κατά των Ελλήνων, το οποίο θα ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία.

Τόνισε ότι στην Ελλάδα ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και ότι ο αντιρατσιστικός νόμος εφαρμόζεται μόνο στους Έλληνες! Κατέδειξε για ακόμη μια φορά τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για οικονομικές ατασθαλίες που έχουν προκύψει.

Η κυβέρνηση “αλυσοδένει” Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα ενώ παράλληλα αφήνει στο απυροβόλητο τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους που καίνε δημόσια την Ελληνική Σημαία.Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα πρόσφατα σεξουαλικά εγκλήματα αλλοδαπών κατά ανήλικων μαθητριών και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Με αφορμή τον νέο αντιρατσιστικό νόμο, ο βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος φανέρωσε την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που από την μία πλευρά υποστηρίζει με θέρμη τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ενώ παράλληλα τιμάει έναν δικτάτορα, κατά τον οποίο η ομοφυλοφιλία είναι «καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους».

Εκτός των άλλων, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται στην χώρα, είναι ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων, των νόμιμων πολιτών αυτής της χώρας. Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι νομοσχέδια όπως το συγκεκριμένο οδηγούν στο να ανήκει η χώρα στον οποιονδήποτε, πλην των Ελλήνων.

Ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας τόνισε ότι το παρόν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ακόμα ένα μέτρο ενάντια στην ελεύθερη σκέψη και έκφραση των Ελλήνων.

Ειδικότερα, η εισαγωγή λαθρομεταναστών στον τομέα της εργασίας θα έχει ως συνέπεια την πτώση των μισθών αλλά και την αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας, ενώ η εισδοχή παιδιών λαθρομεταναστών στα σχολεία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων μαθητών.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην ραγδαία άνοδο του Εθνικισμού, την οποία μέτρα όπως το εν λόγω νομοσχέδιο δεν μπορούν να σταματήσουν.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης κατά την ομιλία του σημείωσε πως οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών προχωρούν σε ένα σταδιακό περιορισμό και «δέσιμο των χεριών» της Αστυνομίας.

«Η ελληνική Αριστερά, ακολουθώντας τα χνάρια της ευρωπαϊκής Αριστεράς, άρχισε εδώ και καιρό να εκτοπίζει από το λεξιλόγιό της τα βασικά ταξικά ζητήματα που την απασχολούσαν και περιστρέφεται γύρω από περιθωριακά ζητήματα μικρομεταρρυθμίσεων και μειονοτικών “ευαισθησιών”.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι αριστερές ηγεσίες το μόνο προοδευτικό που έχουν να πουν είναι γύρω από τον χωρισμό του κράτους από την Εκκλησία, για τον πολιτικό γάμο, για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, τον γάμο των ομοφυλόφιλων ή άλλα παρόμοια! Ευθυγραμμίζονται, δηλαδή, πλήρως με όλα τα ιδεολογήματα του εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής Κερκύρας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Αϊβατίδης στην ομιλία του για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο κατέδειξε την σημερινή κατάσταση της χώρας, η οποία πλήττεται από την ύφεση, την υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον κρίσης σημείωσε πως η εν λόγω ενσωμάτωση εθνοφθόρων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στρέφεται εις βάρος των Ελλήνων.

Επεσήμανε, ακόμη το σκάνδαλο συγκάλυψης εγκλημάτων από λαθρομετανάστες, την ίδια ώρα που δεν υπάρχει μέριμνα για τιμωρία όσων κάνουν ψευδείς καταγγελίες για δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις.

Τέλος, δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται γιατο Εθνικό κράτος των Ελλήνων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star