Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Ζαλίζουν οι καταθέσεις και οι επενδύσεις των συριζαίων

 

Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Ζαλίζουν οι καταθέσεις και οι επενδύσεις των συριζαίων

Γνωρίζαμε ότι, κατά Τρότσκι, ο επαναστάσης δύναται να προέρχεται από την πιο βαθιά μπουρζουαζία, όμως κοιτώντας κανείς τα πόθεν έσχες των συριζαίων δεν μπορεί παρά να βάλει τα γέλια και ακολούθως να εξοργιστεί.

Συγκεκριμένα, πρώτο στον πλούτο της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά», είναι το ζεύγος του υπουργού Οικονομίας Παπαδημητρίου και της συζύγου του, αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου.

Ο πρώτος με εισόδημα 337.104 δολάρια και η δεύτερη με 161.326 ευρώ μόνο για το 2014. Ποσό 1,8 εκατ. δολάρια εισέπραξαν από πώληση ακινήτου στην Αμερική, ενώ έχουν ακόμα 4 ακίνητα. Διατηρούν χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων 241.051 δολλαρίων  και 103.711 ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, ο Παπαδημητρίου έχει καταθέσεις 2,45 εκατ. δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιπες τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού (HSBC, JP Morgan κ.α.) φτάνουν στα 3,14 εκατ. δολάρια!

Ο σύντροφος Σταθάκης δήλωσε μόνον τις βουλευτικές αποζημιώσεις και… εξαφάνισε καταθέσεις ύψους περίπου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, που εμφάνιζε σε παλαιότερες δηλώσεις του. Ο Εισαγγελέας δεν κινήθηκε για αυτή την περίεργη μεταβολή, οπότε συμπεραίνουμε ότι προφανώς τα έκανε… σουβλάκια. Και ο… μπαγάσας ούτε κιλό δεν πήρε! Επιπροσθέτως, κατέχει και 51 ακίνητα.

Αυτά καθαρά ενδεικτικά για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο υποκριτική είναι η «σκληρή διαπραγμάτευση» και πως τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον Ελληνικό Λαό.

Και για όσους αφελείς πιστεύουν ότι θα φέρει αλλαγή ο Μητσοτάκης, απλά να τονίσουμε ότι η αδερφή του έχει 355 χιλιάδες ευρώ σε επενδύσεις, 2,5 εκατ. ευρώ σε καταθέσεις και 26 ακίνητα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star