Είναι αριστεροί αυτοί;

Είναι αριστεροί αυτοί;

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

«Είναι αριστεροί αυτοί; Είναι αριστεροί και πλούσιοι ταυτόχρονα; Είναι αριστεροί και κυνηγάνε τους χαμηλοεισοδηματίες; Σιγά μην είναι αριστεροί.»

Μην μου πείτε ότι δεν ακούτε συχνά – πυκνά τέτοιες απορίες στον περίγυρό σας. Ο κόσμος φαίνεται να απορεί πως ο «προστάτης» του λαού, ο αριστερός, είπε τόσα ψέματα, προωθεί νέοφιλελεύθε-ρες πολιτικές και προστατεύει το Κεφάλαιο. Οι απορίες αυτές είναι αποτέλεσμα δεκαετιών ψεύδους και παραπλάνησης από τα ΜΜΕ. Φυσικά και είναι αυτοί οι αριστεροί!

Φυσικά και είναι αυτή η αριστερά! Αυτή ήταν πάντοτε. Μην ξεγελιέστε που άλλαξε επώνυμο κι από «κομμουνισμός» λέγεται τώρα «αριστερά». Μην ξεγελιέστε που άλλαξε ρούχα κι από το λαδί αμπέχονο φορά τώρα σακάκι Dior έστω κι αγραβάτωτο. Μην ξεγελιέστε που αντί να μιλάει τα ελληνικά με χωριάτικη προφορά (θυμάστε την Δαμανάκη;) μιλάει τα αγγλικά με «αγράμματη» προφορά. Η ίδια κομμουνιστική, στείρα κι αποτυχημένη ιδεολογία, που βύθισε στην ανέχεια και την δυστυχία όποιον λαό είχε την ατυχία να κυβερνήσει. Αυτή είναι.

Τι προωθεί η «πρώτη φορά αριστερά» στην Ελλάδα του 2017; Προωθεί διεθνισμό, κατάργηση των συνόρων, απάλειψη της ιστορικής μνήμης, κατάργηση της Εθνικής συνείδησης. Προωθεί ταξικό μοίρασμα της κοινωνίας, διαχωρισμό σε ελιτίστικη νομενκλατούρα, δηλαδή μια μειοψηφία με κομμουνιστική φρασεολογία αλλά δεξιές τσέπες που απολαμβάνει τα πάντα, και τον φτωχό λαό που ζει τρομοκρατημένος για το Αύριο. Συνθλίβει την οικονομική και επαγγελματική πρωτοβουλία. Τέλος, διώκει την θρησκεία και τα ήθη κι έθιμα του λαού.

Η ιδεολογία που εφαρμόζεται είναι ακριβώς η ίδια με την κομμουνιστική της Σοβιετίας. Μόνο κάποια εργαλεία διαφοροποιούνται ελαφρώς. Για παράδειγμα, ο κομμουνισμός χρηματοδοτούσε και χρησιμοποιούσε την «διεθνή τρομοκρατία» είτε αυτή ήταν κομμουνιστικής είτε αναρχικής γεύσης, ενώ η σημερινή αριστερά χρησιμοποιεί και χρηματοδοτεί την ισλαμική τρομοκρατία, είτε αυτή είναι μετριοπαθής είτε ακραία. Επίσης, στην παλαιότερου τύπου κομμουνιστική πρακτική, υπήρχε εκμηδενισμός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έλεγχος από το κράτος των πλουτοπαραγωγικών πόρων, ενώ στην νέα αριστερά, υπάρχει εκμηδενισμός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έλεγχος από το διεθνές κεφάλαιο (το νέο παγκόσμιο «κράτος») του πλούτου.

Δεν έχει απάνθρωπα γκούλαγκ σήμερα, αλλά απάνθρωπα τραπεζικά ιδρύματα, που προσπαθούν να φυλακίσουν ισόβια κάθε άνθρωπο. Οι πρώτοι κομμουνιστές έλεγαν την θρησκεία «όπιο των λαών», ξεθεμελίωναν εκκλησίες και ξύριζαν παπάδες. Οι νέοι κομμουνιστές, καταργούν τις θρησκευτικές εορτές, απαγορεύουν την πρωινή προσευχή στα σχολεία, χτίζουν τζαμιά και αποφλοιώνουν την Θρησκεία από το λαό, στο όνομα της δημοκρατίας. Η πρακτική διαφέρει ελαφρώς αλλά η ατζέντα είναι ίδια.

Θυμάστε που έλεγαν οι παλαιότεροι: «θα έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια»; Ε, υπό το αριστερό, δήθεν προστατευτικό για το λαό κράτος, ήδη περίπου 900.000 συμπατριώτες μας έχασαν την περιουσία τους σε πλειστηριασμούς. Πάνε περίπατο τα ψέματα περί προστασίας πρώτης κατοικίας, περί προστασίας του λαού από το κεφάλαιο, κλπ. Βλέπετε όπως έλεγε ο Λένιν: «η αλήθεια είναι μικροαστική συνήθεια». Όπως και τότε έτσι και τώρα, οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν το ψέμα και την ελπίδα για να χειραγωγούν τις μάζες.

Γι αυτό σας λέω. Μην απορείτε. Μην μπερδεύεστε. Στην κυβέρνηση που μας κυβερνάει, δεν υπάρχει κανείς με τα μούσια του Βελουχιώτη αλλά όλοι τους είναι τέκνα της ίδιας ιδεολογίας που πουλάει τρίχες στο λαό. Μιλάνε για δημοκρατία αλλά απαξιώνουν κι αδιαφορούν για την θέληση του λαού, όπως τρανά απέδειξαν με το δημοψήφισμα. Μιλάνε για κοινωνική δικαιοσύνη και εξαθλιώνουν το σύστημα υγείας, το συνταξιοδοτικό και εφαρμόζουν έναν άνευ προηγουμένου εργασιακό μεσαίωνα. Εφαρμόζουν σκανδαλώδη ρατσιστική διάκριση στην αντιμετώπιση της πολιτείας, του Έλληνα από τον λαθρομετανάστη.

Μιλάνε για ανάπτυξη με τα λουκέτα στις επιχειρήσεις να γίνονται επιδημία, με τα παιδιά να κάνουν αποποίηση κληρονομιάς των γονέων, με capital controls, με τραγελαφική υπερφορολόγηση της ζωής, με αναποτελεσματικό δημόσιο τομέα και με 100% προκαταβολή φόρου για τις επιχειρήσεις. Μιλάνε για ελπίδα κι ευημερία, σε μια χώρα που έχει φύγει μετανάστης η πλειοψηφία του ανθού της νεολαίας και που η υπογεννητικότητα αποτελεί τον πρώτο κίνδυνο για το Έθνος.

Ψεύτες, ξενόδουλοι, αναποτελεσματικοί, άεργοι, αμόρφωτοι, ιδεοληπτικοί, νεποτιστές, ανθέλληνες. Αυτοί είναι οι νέο – αριστεροί και μοιάζουν απόλυτα με τους πρώιμους μπολσεβίκους. Η ιδεολογία τους εκδιώχθηκε μετά βδελυγμίας από τις χώρες που κυβέρνησαν. Δεν ήταν η φτώχια που έκανε τους λαούς να τους διώξουν. Ήταν η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η αναισθησία και η άρνηση να παραδεχτούν τα λάθη τους, που ανάγκασαν τους λαούς να τους σβήσουν. Μην τους χαριστείτε. Μην τους δικαιολογείτε.

Πρόκειται για «χτυπημένους» τύπους που στο όνομα της αποτυχημένης ιδεολογίας τους, δεν θα διστάσουν να μας καταστρέψουν όλους, με την προσήλωση σχιζοφρενούς. Η απάντηση είναι μπροστά μας. Στις μέρες που ζούμε δεν υπάρχει ισχυρότερη επαναστατική πράξη από την προστασία του Έθνους. Αγκαλιάζουμε την οικογένεια, το Έθνος και τις παραδόσεις μας. Αντιστεκόμαστε στην πολιτική ορθότητα που μας φιμώνει.

Στηρίζουμε Εθνικισμό για να επιστρέψει το χαμόγελο στους αδελφούς μας Έλληνες. Στηρίζουμε Εθνικισμό γιατί είναι ο μόνος εχθρός του συστήματος. Στηρίζουμε Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η χώρα.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/einai-aristeroi-autoi#ixzz4VR26TyKe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star