Η φωνή της αλήθειας -φ.215

wp-1490991511062.png

Η Ελλάδα καίγεται και οι Έλληνες αλληλοσφάζονται. Όλοι εναντίον όλων, και οι καλικάντζαροι χορεύουν. Τα συμφέροντα στήνουν χορό πάνω στις πλάκες των τάφων που χάσκουν ανοιχτοί περιμένοντας να δεχθούν τα πτώματα των οικονομικά και πνευματικά δολοφονημένων. Συμφέροντα μεγάλα, διεθνιστικά, και συμφέροντα ταπεινά που διεκδικούν τα δικά τους λεπτά αυτοπροβολής σε έναν κόσμο ερειπίων.
Οι παρελκυστικές πολιτικές του συστήματος εξουσίας έχουν φθάσει σε νέα επίπεδα εξαπάτησης του λαού. Η Κεντροαριστερά ανασυγκροτείται, οι αρχηγίσκοι που παρήγαγε το μηντιακό σύστημα πιάνουν στασίδι για τις επόμενες εκλογές, το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πολύ καλά να ανακυκλώνεται. Η εξουσία ενώνει, όσο και αν γελάμε όσοι έχουμε συναίσθηση και μνήμη. Την πραγματικότητα που εμείς οι ρομαντικοί πραγματιστές, οι ονειροπόλοι πεζοί πυρφόροι της χρυσής αυγής του Έθνους μας, πλάθουμε με ιδρώτα και αίμα, με νου και ψυχή, δεν μπορεί κανείς να μας την αποσπάσει. Είναι καλό και χρήσιμο εν τούτοις να θυμόμαστε τι έχουμε απέναντί μας. Όχι μόνο τους πληρωμένους με δολάρια των εξωχώριων κέντρων, αλλά και τους ψιλικατζήδες των υπηρεσιών, τους κατ’ επάγγελμα και με κληρονομικό χάρισμα θαμώνες των διαδρόμων ενός σάπιου και όζοντος κρατικού μηχανισμού. Και μαζί με αυτούς την μάζα των χρήσιμων ηλίθιων για την δημιουργία και τον ρόλο των οποίων πρέπει να διαβάσετε στην σελίδα 3.

Στο μεταξύ στη χώρα ένας τυφώνας ληστρικών μέτρων έρχεται, όπως θα διαβάσετε στις
σελίδες 12-13 και 20-21 της εφημερίδος μας, αφήνοντας πίσω κάθε ψευδαίσθηση νεωτερισμού από μια κυβέρνηση που υποσχόταν πως θα γινόταν άλλη, αλλά αποτέλεσε ένα σίγουρο χαρτί των διεθνών τοκογλύφων για την επίτευξη των στόχων τους.
Απέναντί τους οι Εθνικιστές έχουμε ιδέες, έχουμε θέληση, έχουμε ανθρώπους, έχουμε
ηγέτη. Στις σελίδες 4-5 θα διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παρεχώρησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς (το β’ μέρος στο επόμενο φύλλο), στην οποία δίνει απαντήσεις σε όσους απορούν ή δυσπιστούν εντός και εκτός Ελλάδος.
«Φοβούμαι περισσότερο μια εφημερίδα παρά 100000 ξιφολόγχες, είπε ο καλομερίτης μανιάτης στρατηλάτης Βοναπάρτης. Αυτό να το έχει καλά στο νου του ο αναγνώστης. Μια νέα χρονιά ξεκινά (διαβάστε γιατί, στην σελίδα 15) και παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, και κόντρα σε όσους μεθοδεύουν την καταστροφή της Πατρίδας και την αποδυνάμωση του Εθνικιστικού κινήματος, εμείς οι Εθνικιστές απαντούμε με
Αγώνα. Εμείς οι Εθνικιστές είμαστε και θα είμαστε παρόντες, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, θα τιμούμε όσους πότισαν με το αίμα τους τούτο το δέντρο το γερό, με τις βαθιές του ρίζες, όσους έσπειραν και φύτρωσαν πριν από μας σε τούτο τον τόπο. Δεν ξέρω αν θα γίνουμε καλύτεροι από αυτούς, μα θαρρώ πως κι εκείνοι μόνο αυτό μπορούσαν να πουν, πως ναι, θα γίνουν, πριν η Ιστορία τους πετάξει εμπρός τους τις
στρατιές των Περσών και τους Εφιάλτες.
Ας κλείσουμε τούτο το σημείωμα με ένα απόσπασμα από το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, με τίτλο «Άλλος για το ΠΑΣΟΚ…». Στην οξυδερκή του ανάλυση ο Εθνικιστής ηγέτης καταλήγει «Χρέος δικό μας να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Να διεκδικήσουμε όσους γυρίζουν την πλάτη στο σύστημα και κυρίως αυτούς που σκέπτονται εθνικιστικά και αντικαπιταλιστικά και έχουν το
θάρρος και την πυγμή να περάσουν τις κόκκινες γραμμές ενός διεφθαρμένου καθεστώτος. Το μέλλον θα είναι δικό μας εάν πραγματικά το θελήσουμε».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star