ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ

2018-05-27_003506

«Η κοινωνική έκρηξη δεν ήρθε ποτέ», πανηγύριζαν οι μίσθαρνοι παπαγάλοι των μεγάλων αφεντικών, περιχαρείς για την ύπνωση του Ελληνικού λαού. «Άξιος ο μισθός μας», επιχαίρονταν, καθώς οι προσπάθειες δεκαετιών μέσω της Εκπαιδεύσεως, των Τηλεοπτικών Μέσων και της Τέχνης, σε συνδυασμό με το χρήμα της ΕΕ και τους πολιτικάντηδες δημοκόπους, φαίνονταν να αποδίδουν.

Ώσπου ξάφνου, οι Έλληνες άρχισαν να διαμαρτύρονται μαζικά. Τα  μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Μακεδονία ενόχλησαν το καθεστώς της φαυλοκρατίας. Σαν ο ολετήρας των τηλεοπτικών σκουπιδιών, η προμελετημένη κατάλυση των Ελληνικών Αξιών, και η αντικατάστασή τους από τις εύπλαστες ψευτοαξίες των αρνητών του Έθνους και υβριστών της ίδιας της Φύσης, να μην άγγιξε ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, το οποίο αποδεικνύεται πως είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο δυναμικό από ό,τι υπολόγιζαν.

Οι Έλληνες μπορεί να μην βγαίνουν στον δρόμο για το παντεσπάνι τους, ούτε για το ψωμί, ούτε ακόμη και για το κουλούρι που τους έχει απομείνει, χάρις στους χειρισμούς των «έμπειρων» και «ικανών» των κυβερνητικών ντουέτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βγαίνουν όμως για την Μακεδονία, για τα Εθνικά δηλαδή θέματά μας. Αυτά τα θέματα τα οποία η Χρυσή Αυγή και μόνον αυτή, έχει αναδείξει σε μείζονα για την Πατρίδα και το Έθνος.

Οι πρόσφατες μαζικές διαμαρτυρίες των κατοίκων της Λέσβου κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, όταν χιλιάδες κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού πραγματοποίησαν πορεία κατά της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού, διαμαρτυρόμενοι τόσο για το μεταναστευτικό όσο και για το ζήτημα του ΦΠΑ,  δείχνουν ότι τα προβλήματα έχουν ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά και διάχυτη είναι η ανάγκη της μαζικής, λαϊκής εθνικής Αντίστασης.

Ο προπηλακισμός του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, ήταν μια ακόμη λαϊκή αντίδραση στις επιθέσεις κρατικών λειτουργών στα ιερά και τα όσια του Έθνους.

«Στο πρόσωπο του Μπουτάρη» γράφει συστημικός δημοσιογράφος, «τιμωρήθηκαν όσοι επιβουλεύονται το Έθνος-κράτος». Λάθος. Κανένας συμψηφισμός, καμία συμβολική προειδοποίηση που θα εξασφάλιζε την ατιμωρησία των δημίων του Έθνους. Μόνο αυθόρμητη εθνική λαϊκή οργή. «Τα χέρια οπλίστηκαν» γράφει άλλος, «από το μείζον συντηρητικό ρεύμα που έρχεται θεόρατο». Λάθος. Δεν πρόκειται για ένα κάποιο  «συντηρητικό ρεύμα» που θα στείλει τους Έλληνες σε μια άγονη εσωστρέφεια, αλλά ένας εθνικός ριζοσπαστισμός που θα αποκόψει το παρασιτικό μεταπολιτευτικό κράτος και παρακράτος και θα ελευθερώσει τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους.

Όσα οι μισέλληνες εξουσιαστές νόμιζαν πως είχαν χαθεί, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μέσα στον λαό και,  στην κατάλληλη συγκυρία, και με τον καταλύτη της Χρυσής Αυγής, ενεργοποιούνται.

Αυτό γίνεται εμφανές και από τις αποδεδειγμένα από την εμπειρία του παρελθόντος στημένες και «μετριοπαθείς» εις ό,τι αφορά τους Έλληνες Εθνικιστές δημοσκοπήσεις, στις οποίες η Χρυσή Αυγή παύει να έρχεται πίσω από το… ΠΑΣΟΚ, αλλά επανέρχεται σταθερά στην τρίτη θέση.

Μετά την έρευνα της Pulse, η οποία δημοσιεύθηκε πριν δυο εβδομάδες, και  έδωσε στην Χρυσή Αυγή 8%, και η Alco, σε δημοσκόπηση που παρουσίασε αυτή την εβδομάδα το Kontra Channel η Χρυσή Αυγή λαμβάνει  7% με ανώτερο ποσοστό το 8,7%.

Αυτά τα ποσοστά απέχουν από την πραγματικότητα καθώς στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής υπάρχει η λεγόμενη «κρυμμένη ψήφος» λόγω της κρατικής τρομοκρατίας και της συνωμοσίας σιωπής από τα ΜΜΕ, ακόμα και από τα καλοπληρωμένα από το μισό εκατομμύριο ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, κρατικά Μέσα. Είναι βέβαιο ότι η ευρεία αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής από την ελληνική κοινωνία,  θα οδηγήσει σε καταγραφή διψήφιων ποσοστών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της αποδοχής των θέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών από την Κοινωνία, οι αρνητές της Ελλάδος αντιδρούν σπασμωδικά και προκλητικά.

Ενεργοποιείται το  διττό παρακράτος, της «ήπιας τρομοκρατίας»  του «Ρουβίκωνα» ως δήθεν αντιεξουσιαστικού  εργαλείου, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί στα πρότυπα του Δεκέμβριου του 2008, ή της ένοπλης τρομοκρατίας, όπως στήθηκαν οι ποικιλώνυμες τρομοκρατικές οργανώσεις, και  το μακρύ χέρι των «γνωστών-αγνώστων» που κράτησε σε καταστολή την λαϊκή αντίδραση με την εν ψυχρώ δολοφονία και τον με φρικιαστική αγριότητα, βία και κυνισμό εμπρησμό της Μαρφίν. Για αυτό και ο  γιος του καταδικασμένου Αριστερού δολοφόνου,  Κουφοντίνα, φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα κονσερβοκούτι, αναφερόμενος στα κονσερβοκούτια που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί του πρόγονοι κατά τον Συμμοριτοπόλεμο εναντίον των Ελλήνων πριν οι «σύντροφοι» του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, ηττηθούν από τον Ελληνικό Στρατό στο Βίτσι και στον Γράμμο.

Σήμερα και υπό τις τρέχουσες συνθήκες και προοπτικές, οι Έλληνες έχουμε υποχρέωση να αμυνθούμε απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται ξεδιάντροπα, ύπουλα ή φανερά, την Εθνική μας υπόσταση.

Όχι, κύριοι κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Δεν έχετε «λευκή επιταγή» για την διάλυση της Ελλάδας!» Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ελληνικός λαός. Αυτή  η λαϊκή οργή θα εκφραστεί και στις εκλογές που έρχονται, στέλνοντας την Χρυσή Αυγή στην Εθνική Αντιπολίτευση και τον Ελληνικό Λαό στην Εθνική Αντίσταση για να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας.

ΕΔ

(Δημοσιεύθηκε στο Φ. 253 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star